Món Esport
Adama Traoré, molt a prop de tornar al Barça

El futbolista català Adama Traoré podria convertir-se de forma imminent en el nou fitxatge del Futbol Club Barcelona. Segons apunten diversos mitjans de comunicació, l’extrem de l’Hospitalet de Llobregat estaria a un pas d’arribar al Barça en qualitat de cedit. D’aquesta manera, tornaria a casa, ja que va ser format a la Masia. Ara bé, això només podrà passar si Ousmane Dembélé accedeix a renovar sota les condicions del club blaugrana, una opció gairebé impossible, o accepta marxar durant aquest mercat d’hivern, cosa que és molt més factible.

Traoré juga actualment al Wolverhampton i té contracte fins al 2023. Ara arribaria en qualitat de cedit, però la intenció del Barça seria exercir l’opció de compra i incorporar-lo de cara a l’estiu vinent. El preu del seu traspàs seria molt baix, ja que només li quedaria un any de vinculació amb el club anglès. Va abandonar Barcelona el 2015 per deu milions d’euros i al dia d’avui està valorat en 28, segons el portal especialitzat Transfermarkt. Durant aquest mig any en què estaria cedit, Traoré hauria accedit a rebaixar-se molt el sou per poder-se adequar a les necessitats blaugranes.

Aquesta temporada ha perdut protagonisme amb el Wolverhampton i només ha pogut marcar un gol en els 23 partits que ha disputat. Tot i això, hi ha hagut temporades en què s’ha apropat a les deu dianes i on ha superat de llarg les deu assistències. Juga també a la selecció espanyola i destaca, sobretot, pel seu físic. És un dels jugadors més ràpids del món i la seva força fa que sigui gairebé imparable quan arrenca a córrer. El tècnic terrassenc Xavi Hernández hauria donat el seu vistiplau per poder-lo fer jugar a l’extrem dret, la seva posició natural, a causa de la marxa de Dembélé. Si el francès renovés, Adama ja no tindria tant lloc.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta idea una mesura perquè el Barça no repeteixi errors del passat
Notícia: Laporta idea una mesura perquè el Barça no repeteixi errors del passat
Comparteix
Els nous fitxatges del club blaugrana no podran cobrar més de deu milions d'euros nets per temporada
Ilaix Moriba, jugador del Leipzig | RB Leipzig
El fracàs d’Ilaix a Alemanya és tan gran que ja se’l volen treure de sobre
Notícia: El fracàs d’Ilaix a Alemanya és tan gran que ja se’l volen treure de sobre
Comparteix
El futbolista guineà estaria a un pas de tornar a la Lliga de la mà del València

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa