Món Esport
Dembélé hauria comunicat als seus companys que es vol quedar al Barça

Nou capítol del serial d’Ousmane Dembélé. Per una banda, el Barça ha reactivat les negociacions per renovar-lo. Per l’altra, el jugador hauria comunicat als seus companys que la seva intenció és quedar-se, segons informa Mundo Deportivo. Tot i això, l’operació continua estant molt lluny de poder-se tancar. El seu representant, Moussa Sissoko, no està disposat a fer grans esforços econòmics i si el Barça no puja la seva oferta de forma considerable, serà molt complicat que es pugui arribar a un acord. Cal recordar que Dembélé ja va rebutjar una proposta del club a finals de 2021.

La importància del vestidor en la renovació de Dembélé

Ara bé, el fet que hagi dit als seus companys que es vol quedar també s’ha de tenir en consideració. Des de l’arribada de l’entrenador català Xavi Hernández, Dembélé ha millorat molt el seu rendiment tant dins com fora dels terrenys de joc. Per una banda, el seu impacte a la gespa és molt més transcendental, ja que pren decisions molt més bones i aporta molt a l’equip. Per l’altra, també se’l veu molt més a gust i feliç amb els seus companys. Xavi s’ha revelat com una persona que té una habilitat gairebé innata per motivar la plantilla i està aconseguint que jugadors que semblaven perduts, com Frenkie de Jong, Sergio Busquets o el mateix Dembélé, recuperin la seva millor versió.

Moussa Sissoko, l’obstacle principal per al Barça

D’aquesta manera, la pressió del vestidor pot ser determinant a l’hora que el davanter francès decideixi rebaixar les seves pretensions per acceptar l’oferta del Barça. Tanmateix, Sissoko també és una figura molt important per a ell, gairebé com si fos de la família, i les intencions del representant són molt diferents. Des del primer moment, l’agent ha plantejat unes condicions que des del club s’han interpretat com a surrealistes, ja no només tenint en compte la situació econòmica del Barça, sinó ja en línies generals. De fet, ha transcendit que alguns clubs que s’havien interessat en Dembélé s’han acabat fent enrere per les seves pretensions, tot i que el Barça sospita que té alguna cosa aparaulada amb el París Saint-Germain.



Més notícies
Dembélé i Laporta, en arxiu | FC Barcelona
El Barça canvia la seva postura respecte a la renovació de Dembélé
Notícia: El Barça canvia la seva postura respecte a la renovació de Dembélé
Comparteix
Segons informa el diari Sport, el club estaria disposat a reunir-se amb l'agent del futbolista per reprendre les negociacions
Ousmane Dembélé celebra un gol amb els seus companys | Europa Press
El vestidor del Barça, clau en la possible renovació de Dembélé
Notícia: El vestidor del Barça, clau en la possible renovació de Dembélé
Comparteix
Jordi Alba s'ha sumat a una llarga llista de noms que rema a favor de la continuïtat del francès

Comentaris

  1. Icona del comentari de: El Tito Cruyff a març 30, 2022 | 13:12
    El Tito Cruyff març 30, 2022 | 13:12
    Que es quedi i, si cal què jugui de porter i ens venem per 70 ó 80 M€ a Ter Stegen....
  2. Icona del comentari de: Jomont a març 31, 2022 | 10:13
    Jomont març 31, 2022 | 10:13
    FORA JA!!! Ara li diu als seus companys que es vol quedar al Barça, clar cap equip li donarà el que li dóna el Barça per fer tan poc, i encara el club farà el esforç per què és quedi, com diu el company "El Tito Cruyff" que es quedi de porter, si però del parking que aquí no haurà de correr

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa