Món Esport
Dembélé fa babarotes al Camp Nou

Molt pocs aficionats blaugranes reconeixeran que estan desitjant que Ousmane Dembélé renovi el seu contracte amb el Barça, però, segurament, la majoria dels culers ho han pensat després de l’exhibició del francès davant l’Osasuna. L’extrem ha repartit dues assistències durant la primera part, una a Ferran Torres i l’altra a Aubameyang. A més, ha estat el futbolista que més ocasions ha generat en aquest partit tot i que no ha aconseguit marcar.

Dues assistències en sis minuts

Dembélé tan sols ha necessitat deu minuts per donar el primer ensurt als navarresos després de conduir la pilota fins a la frontal i provar un xut al primer pal que ha sortit molt a prop de la porteria visitant. Ferran Torres ha obert el marcador des del punt de penal al minut 14 i poc després ha recollit una assistència magistral de Dembélé per signar el doblet. El francès ha enviat una passada perfecta perquè l’exjugador del Manchester City rebés tot sol davant Sergio Herrera. Ferran ha definit de forma impecable per signar el seu doblet. Sis minuts després, el ‘Mosquit‘ ha tornat a servir una passada de gol. El gal ha centrat al cor de l’àrea i Aubameyang ha rematat amb la punta del peu per dirigir la pilota al fons de la xarxa.

A la segona part, Dembélé ha continuat liderant l’atac blaugrana. Primer, ha rebut al balcó de l’àrea i ha deixat plantats dos defenses amb un gran retall, però Aridane ha tapat el seu tir. Un minut després, el francès ha enviat una centrada a Aubameyang i el gabonès ha rematat molt a prop del pal. El ‘Mosquit‘ ha estat a punt de marcar el quart del Barça al minut 70. L’extrem ha fet una conducció molt llarga amb la cama esquerra i ha acabat xutant amb la dreta i obligant Sergio Herrera a fer una gran estirada per evitar el gol. Als últims minuts i ja amb el 4-0 al marcador, Dembélé ha pogut disposar d’una nova oportunitat quan estava molt ben situat per definir un contracop local, però Memphis s’ha equivocat i no li ha entregat la pilota.



Més notícies
Els jugadors del Barça celebren un gol | FC Barcelona
El Barça encara la setmana més difícil del curs amb una golejada (4-0)
Notícia: El Barça encara la setmana més difícil del curs amb una golejada (4-0)
Comparteix
El Barça ha superat l'Osasuna amb claredat al Camp Nou en un partit que no ha tingut cap altre color que el blaugrana
Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
Laporta descarta el fitxatge de Haaland
Notícia: Laporta descarta el fitxatge de Haaland
Comparteix
El president del Barça assegura que no farà cap operació que comprometi l'economia del club

Comentaris

  1. Icona del comentari de: RAC1, merda erc.godó a març 14, 2022 | 08:08
    RAC1, merda erc.godó març 14, 2022 | 08:08
    Basté, porqueria madrilenya, i si marxes a españa, la tuya? Basté, vulgar, mediocre, español i periquito, quina familia mes garrula i d'erc.españa.godó

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa