Joan Laporta rebaixa el to. Per finalitzar l’intercanvi de cartes entre el candidat a les eleccions del Barça i Carles Tusquets, el líder d’Estimem el Barça ha enviat nova una missiva al president de la comissió gestora del club blaugrana en la qual ha lamentat “que hagis considerat amenaces les meves sol·licituds i reflexions de bona fe, res més lluny de la meva intenció”.

Segons el text, revelat per Catalunya Ràdio, l’objectiu de l’expresident culer “era posar de manifest els límits que, segons la meva opinió, té la junta gestora”. “Carles, entenc que el teu nerviosisme ve motivat perquè estàs vivint una situació que no és gens fàcil, i és per això que vull reiterar-te que en mi, com a candidat, sense atribuir-me facultats que no em pertoquen, trobaràs sempre una actitud constructiva amb la finalitat que aquestes eleccions surtin tan bé com sigui possible i sempre en interès del Barça”, ha afegit Laporta.

“Estem d’acord que aquestes són les eleccions més importants i complexes, des del punt de vista organitzatiu, de la història recent del Barça. Tu i els teus companys de la junta gestora teniu la responsabilitat d’organitzar-les amb la màxima transparència i diligència. Quedo a la teva disposició per qualsevol dubte o aclariment”, ha sentenciat el candidat.Més notícies
Toni Freixa, candidat a les eleccions del Barça | Europa Press

Freixa acusa Laporta d’haver comès “una flagrant deslleialtat cap al Barça”

Notícia: Freixa acusa Laporta d’haver comès “una flagrant deslleialtat cap al Barça”
Comparteix
El líder de ‘Fidels al Barça’ denuncia “una campanya entre el barcelonisme per voler assaltar el club sigui com sigui”
Carles Tusquets, president de la comissió gestora del Barça | FC Barcelona

Dura carta de Tusquets a Laporta

Notícia: Dura carta de Tusquets a Laporta
Comparteix
El president de la comissió gestora respon el candidat amb contundència

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa