Nova carta de Laporta a Tusquets

L’expresident rebaixa el to i lamenta que el dirigent de la junta gestora s’hagi sentit amenaçat

Joan Laporta rebaixa el to. Per finalitzar l’intercanvi de cartes entre el candidat a les eleccions del Barça i Carles Tusquets, el líder d’Estimem el Barça ha enviat nova una missiva al president de la comissió gestora del club blaugrana en la qual ha lamentat “que hagis considerat amenaces les meves sol·licituds i reflexions de bona fe, res més lluny de la meva intenció”.

Segons el text, revelat per Catalunya Ràdio, l’objectiu de l’expresident culer “era posar de manifest els límits que, segons la meva opinió, té la junta gestora”. “Carles, entenc que el teu nerviosisme ve motivat perquè estàs vivint una situació que no és gens fàcil, i és per això que vull reiterar-te que en mi, com a candidat, sense atribuir-me facultats que no em pertoquen, trobaràs sempre una actitud constructiva amb la finalitat que aquestes eleccions surtin tan bé com sigui possible i sempre en interès del Barça”, ha afegit Laporta.

“Estem d’acord que aquestes són les eleccions més importants i complexes, des del punt de vista organitzatiu, de la història recent del Barça. Tu i els teus companys de la junta gestora teniu la responsabilitat d’organitzar-les amb la màxima transparència i diligència. Quedo a la teva disposició per qualsevol dubte o aclariment”, ha sentenciat el candidat.

Més informació

Nou comentari