Dura carta de Tusquets a Laporta

El president de la comissió gestora respon el candidat amb contundència

Tensió entre Carles Tusquets i Joan Laporta. Segons ha revelat Catalunya Ràdio, el president de la comissió gestora del Barça i el candidat a les eleccions del club blaugrana han protagonitzat un intercanvi de cartes dures mitjançant el qual el primer ha demanat al segon que “s’abstingui de requerir o amenaçar la comissió gestora en la recerca de decisions que vostè consideri que poden convenir-li sota l’aparença de ser necessàries per al club”.

Tusquets ha fet arribar aquesta missiva a Laporta en resposta a l’escrit que l’expresident li va enviar el passat 22 de gener per demanar-li que limités tots els seus actes “a la gestió estrictament ordinària del club” i que no dugués a terme el fitxatge d’Eric Garcia. El líder d’Estimem el Barça va aprofitar la mateixa carta per avisar el dirigent del club en funcions que si s’excedia de les seves funcions “la comissió gestora seria directament i solidàriament responsable dels resultats econòmics de l’actual exercici”.

En la rèplica, Tusquets ha deixat clar a Laporta que si no ha incorporat Eric Garcia “no ha estat a causa de les seves injustes i desconsiderades amenaces, sinó més bé a causa d’una mostra de responsabilitat i elegància de permetre que sigui el president electe qui adopti la decisió que consideri més adient”. El president de la gestora, a més, considera que “firmar aquest jugador hauria estat el més adient tal com em van traslladar els altres dos candidats, postura aquesta, la d’anteposar els interessos del Barça als electorals, a la qual el convido a sumar-se”.

Més informació

Nou comentari