Món Esport
Nou fitxatge de Laporta al City: torna la nutricionista Sílvia Tremoleda
  • CA

La nutricionista catalana Sílvia Tremoleda torna a casa. Tremoleda havia format part de l’equip tècnic de Frank Rijkaard al primer equip del Barça ara fa quinze anys i, després d’estar al costat de Pep Guardiola al Manchester City durant els últims anys, torna al club, segons ha avançat el diari Ara.

Es tracta del tercer fitxatge del Barça al Manchester City durant aquest mercat d’estiu, amb Joan Laporta a la presidència i la seva bona relació amb Pep Guardiola. Després de les arribades del Kun Agüero i d’Eric Garcia, Tremoleda també reforçarà el primer equip de futbol masculí del club. A més a més, no es descarten nous moviments i noms com el d’Aymeric Laporte o Bernardo Silva també sonen per a l’equip culer.

L’arribada de Tremoleda al Barça també ha estat facilitada per motius personals. És la dona de Xavier Sala-i-Martin, amic íntim de Joan Laporta i d’aquesta manera es trobarà amb una junta directiva amb cares conegudes. Tremoleda és una nutricionista de gran prestigi, la qual va ser elogiada per Pep Guardiola per la feina que va fer amb Leo Messi quan va debutar al Barça.



Més notícies
Eriksen, amb la selecció danesa | Europa Press
“Eriksen va estar clínicament mort, però el vam recuperar”
Notícia: “Eriksen va estar clínicament mort, però el vam recuperar”
Comparteix
Morten Boesen, doctor del danès, explica els detalls d'una intervenció mèdica crucial
Cristiano Ronaldo, amb la Juventus | Europa Press
Cristiano Ronaldo podria venir al Camp Nou aquest estiu
Notícia: Cristiano Ronaldo podria venir al Camp Nou aquest estiu
Comparteix
La Juventus de Torí podria ser el rival del Barça al Trofeu Joan Gamper

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa