Cristiano Ronaldo podria venir al Camp Nou aquest estiu

La Juventus de Torí podria ser el rival del Barça al Trofeu Joan Gamper

Es preveu una pretemporada animada a can Barça. Després que es confirmés el retrobament de Pep Guardiola amb el club de la seva vida en un amistós entre blaugranes i Manchester City en homenatge a Juan Carlos Unzué i per lluitar contra l’ELA, també s’han conegut alguns detalls interessants respecte al Trofeu Joan Gamper. Segons avança RAC1, la Juventus de Torí podria ser el rival del Barça en aquesta competició de pretemporada, la qual inclouria un partit entre els primers equips masculins i entre els primers equips femenins.

Això suposaria el retorn de Cristiano Ronaldo al Camp Nou. Ja va venir aquesta darrera temporada en un duel de Champions, però la falta de públic va convertir-ho en un duel descafeïnat. Ara bé, el futur de Cristiano és encara una incògnita i mentre duri l’Eurocopa el més probable és que ho segueixi sent. El portuguès podria abandonar la Juve, cosa que faria que no tornés al Camp Nou. De la mateixa manera, el retrobament amb Leo Messi, la part més morbosa de tot aquest assumpte, també és un interrogant, ja que el futur de l’argentí continua sent incert.

El més important, però, és que comença a configurar-se una pretemporada adequada, cosa que no passava des de feia temps. Les gires infumables als Estats Units o a altres països llunyans deixaven els jugadors esgotats abans de començar el curs, mentre que aquest any passat, sense viatjar a causa de la pandèmia, els rivals no van ser de nivell. De moment, Juventus -encara per confirmar- i Manchester City asseguren partits entretinguts.

Més informació

Nou comentari