Un aficionat anglès, en estat greu després de caure de la graderia de Wembley

Ha estat traslladat a l'hospital i la UEFA investiga el cas

Nou ensurt dels grossos a l’Eurocopa. Durant el partit entre Anglaterra i Croàcia al mític estadi de Wembley, el qual ha acabat amb victòria local, un aficionat ha caigut de la graderia i ha hagut de ser traslladat a l’hospital en estat greu. Els fets han ocorregut quan l’àrbitre acabava de fer el xiulet inicial. El seguidor de l’equip anglès ha intentat ser tractat al mateix estadi, però la gravetat de les ferides han obligat a l’arribada de l’ambulància.

La UEFA, de moment, no ha donat més detalls del cas. En un comunicat han explicat la situació: “Podem confirmar que un seguidor ha caigut daltabaix després de l’inici del partit. Ha rebut atenció mèdica al mateix lloc i ha estat traslladat a l’hospital. Estem treballant per garantir que l’assumpte s’investigui a fons”. Caldrà saber si ha estat una negligència de l’estadi o si ha estat responsabilitat de l’aficionat.

És el segon ensurt important a l’Eurocopa després de tres dies de competició. El primer, conegut per tothom, va ser el desmai de Christian Eriksen durant la primera meitat del partit dels danesos contra Finlàndia. El futbolista de l’Inter de Milà encara es troba hospitalitzat, però el seu estat és estable. Ara bé, encara li han de fer moltes proves per saber quin futur pot tenir com a futbolista.

Més informació

Nou comentari