Món Esport
Un aficionat anglès, en estat greu després de caure de la graderia de Wembley
  • CA

Nou ensurt dels grossos a l’Eurocopa. Durant el partit entre Anglaterra i Croàcia al mític estadi de Wembley, el qual ha acabat amb victòria local, un aficionat ha caigut de la graderia i ha hagut de ser traslladat a l’hospital en estat greu. Els fets han ocorregut quan l’àrbitre acabava de fer el xiulet inicial. El seguidor de l’equip anglès ha intentat ser tractat al mateix estadi, però la gravetat de les ferides han obligat a l’arribada de l’ambulància.

La UEFA, de moment, no ha donat més detalls del cas. En un comunicat han explicat la situació: “Podem confirmar que un seguidor ha caigut daltabaix després de l’inici del partit. Ha rebut atenció mèdica al mateix lloc i ha estat traslladat a l’hospital. Estem treballant per garantir que l’assumpte s’investigui a fons”. Caldrà saber si ha estat una negligència de l’estadi o si ha estat responsabilitat de l’aficionat.

És el segon ensurt important a l’Eurocopa després de tres dies de competició. El primer, conegut per tothom, va ser el desmai de Christian Eriksen durant la primera meitat del partit dels danesos contra Finlàndia. El futbolista de l’Inter de Milà encara es troba hospitalitzat, però el seu estat és estable. Ara bé, encara li han de fer moltes proves per saber quin futur pot tenir com a futbolista.



Més notícies
Eriksen va patir una aturada cardíaca a mig partit | Europa Press
Eriksen, estable i ingressat per a més proves
Notícia: Eriksen, estable i ingressat per a més proves
Comparteix
El jugador podria no tornar a jugar a futbol com a professional
Arnau Molins ha mort en un accident de trànsit | CFS Alcoletge
Mor un jove futbolista lleidatà en un accident de trànsit
Notícia: Mor un jove futbolista lleidatà en un accident de trànsit
Comparteix
El Club de Futbol Sala d'Alcoletge ha confirmat la mort d'Arnau Molins

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa