Eriksen, estable i ingressat per a més proves

El jugador podria no tornar a jugar a futbol com a professional

Christian Eriksen segueix ingressat a l’hospital, però estable i conscient. Després de caure desmaiat ahir durant el Dinamarca-Finlàndia, el jugador danès està pendent de més proves mèdiques. El migcampista va patir una aturada cardíaca que va provocar minuts de molta angoixa a l’estadi de Parken. Ha passat la nit a l’hospital, i aquests matí la selecció danesa ha emès un comunicat esperançador. Eriksen ha pogut parlar amb els seus companys i la seva família.

La federació també ha agraït tots els missatges de suport rebuts. El jugador, de 29 anys, no havia tingut mai cap patologia prèvia, cosa que fa encara més difícil d’explicar aquesta parada cardíaca. El seu antic cardiòleg, Sanjay Sharma, informa que havia donat resultats del tot normals en totes les proves realitzades. L’evolució d’Eriksen és molt bona, però Sharma informa que és possible que no pugui tornar a jugar a futbol.

Sharma li va realitzar ell mateix les proves entre 2013 i 2019, en l’etapa d’Eriksen al Tottenham, i cap d’elles va detectar res estrany. El jugador ara evoluciona correctament i es troba fora de perill. Les següents proves determinaran el seu estat, però hi ha la possibilitat que el migcampista no pugui tornar a exercir de futbolista professionalment. Sharma adverteix que els protocols mèdics poden ser molt estrictes a l’hora de deixar-lo tornar, per a evitar que es repeteixi un escenari com el viscut ahir.

Més informació

Nou comentari