Món Esport
L’exemplar reacció dels futbolistes danesos després del desmai del seu company
  • CA

La primera part del Dinamarca-Finlàndia ha acabat en xoc després que Cristhian Eriksen caigués desplomat a terra. El migcampista ha perdut el coneixement i ha estat atès al terreny de joc, en un estat visiblement preocupant. La reacció dels jugadors del combinat ha estat del tot exemplar, evitant que el seu company quedès exposat i donant el seu escalf al futbolista de l’Inter.

Els futbolistes de les dues seleccions s’han preocupat per la situació d’Eriksen. Els serveis mèdics han saltat al camp immediatament per assistir-lo, mentre la càmera de televisió intentava enfocar la cara del futbolista estès a terra. Ha estat llavors quan els danesos han fet una rotllana al voltant del seu company d’equip, evitant que les imatges poguessin ser gravades.

Els jugadors de la selecció nòrdica s’han mantingut al seu costat en tot moment, visiblement preocupats. La seva reacció ha servit per protegir el migcampista de l’equip en una situació vulnerable. Han ajudat en tot el que han pogut, donant espai als serveis mèdics perquè fessin la seva feina, però estant a prop seu en tot moment. Actualment, Eriksen està estabilitzat a l’hospital.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa