Món Esport
“Eriksen va estar clínicament mort, però el vam recuperar”
  • CA

El futbolista danès Christian Eriksen es continua trobant estable després d’haver caigut desplomat a terra en el primer partit de la seva selecció a l’Eurocopa contra Finlàndia. Fins i tot ha pogut enviar un missatge als seus seguidors i als aficionats, en el qual ha donat les gràcies a tothom, però a la vegada s’ha mostrat intrigat per tot el que ha passat: “Estic bé, però vull entendre què em va passar”.

Una de les persones que pot respondre aquesta pregunta d’Eriksen és el seu doctor a la selecció danesa, Morten Boesen. Les seves explicacions sobre el cas del futbolista de l’Inter de Milà confirmen que el jugador va ser, literalment, ressuscitat: “Eriksen va estar clínicament mort abans de reanimar-lo, però el vam aconseguir recuperar”. A més a més, explica quina va ser la clau de l’èxit d’aquesta intervenció: “El vam recuperar a la primera descàrrega amb el desfibril·lador. Va ser breu i crucial”.

Aquestes paraules de Boesen demostren que el cas d’Eriksen va estar a pocs segons d’acabar en tragèdia. La gran preparació de l’estadi i dels metges que el van rescatar és l’únic que explica que el futbolista danès continuï amb vida. Ara bé, Boesen també ha deixat clar que ara se li hauran de fer moltes proves per comprovar l’estat del seu cor i no descarta que no pugui jugar mai més a futbol.



Més notícies
L'estadi de Wembley, seu de la final | Europa Press
Un aficionat anglès, en estat greu després de caure de la graderia de Wembley
Notícia: Un aficionat anglès, en estat greu després de caure de la graderia de Wembley
Comparteix
Ha estat traslladat a l'hospital i la UEFA investiga el cas
Eriksen va patir una aturada cardíaca a mig partit | Europa Press
Eriksen, estable i ingressat per a més proves
Notícia: Eriksen, estable i ingressat per a més proves
Comparteix
El jugador podria no tornar a jugar a futbol com a professional

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa