La “nena” de Laporta confirma que té trenta anys i que ha estat una broma treta de context

La protagonista del cas ha tancat la polèmica amb una piulada

Polèmica tancada. Després que la tarda de la jornada electoral a la presidència del Barça s’hagi encès per un vídeo on apareixia Joan Laporta dient a una noia “Quan facis divuit anys, truca’m”, s’ha acabat confirmant que tot plegat es tractava d’una broma i una situació treta de context.

La mateixa “nena” ha confirmat que té trenta anys, que no és menor d’edat i que era una broma que s’encabia en el context en el qual estaven parlant, en el qual la seva “tieta” havia fet broma amb l’aparença i l’edat de la noia. Ha exculpat Laporta i ha acabat la piulada on ho ha explicat amb un “Visca el Barça!”. Des d’El Món ja havíem avançat aquesta informació.

Un cop aclarida la polèmica, han estat moltes les persones que han rectificat i s’han disculpat amb Laporta. Tanmateix, el to que ha utilitzat l’advocat barceloní en el vídeo en qüestió ha fet que algunes persones el continuïn criticant per “condescendent” i per “masclisme”. En qualsevol cas, es tracta d’una crítica molt més lleu que la inicial, en la qual s’havia arribat a parlar de “pederàstia”.

Més informació

Nou comentari