Laporta guanya les eleccions de forma clara, segons el sondeig de TV3

Font seria segon i Freixa tercer, a molta distància

Joan Laporta seria el guanyador de les eleccions del Futbol Club Barcelona segons el sondeig realitzat per TV3. Ho faria amb majoria absoluta, ja que, segons les enquestes a peu d’urna, assoliria el 58,3% dels vots. Víctor Font seria segon, amb un 31,3%, i Toni Freixa tercer, a molta distància dels seus dos contricants, amb un 9,3% dels vots.

Malgrat que aquests resultats no són definitius i que no tenen en compte el vot per correu, la victòria de Laporta, qui ja era el favorit abans de la jornada electoral, és molt probable que sigui una realitat a partir de les 23:30h, quan es coneixeran els resultats definitius. L’escrutini es podrà seguir en temps real a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport.

A la carpa on cada candidatura segueix els seus resultats, les reaccions han estat molt simbòliques. L’eufòria s’ha desfermat a la “seu” d’Estimem el Barça, on les abraçades, els somriures, els crits i els aplaudiments han estat els protagonistes. A la carpa de Víctor Font i Sí al futur les reaccions han estat moderades, amb alguns aplaudiments, però una decepció evident. Tanmateix, la frustració s’ha pogut palpar de forma clara entre els membres de Fidels al Barça, de Toni Freixa.

Més informació

Comentaris

    Ramon Març 7, 2021 9:00 pm
    Víctor Font vicepresident primer! I trinxem així la contraofensiva de la màfia sociatonuñista!

Nou comentari