Món Esport
Laporta, després de votar: “Arribem amb moral guanyadora”
  • CA

Joan Laporta ha atès breument els mitjans de comunicació després d’exercir el seu dret a vot. S’ha mostrat altament optimista i ha assegurat que arriben amb la “moral alta i amb la moral guanyadora”. Ha afirmat que “les sensacions són molt bones” i fins i tot s’ha permès el luxe de fer una broma: “Aquest matí estava plovent, però quan he sortit per votar ha sortit el sol”.

Ha tingut paraules d’agraïment per a totes les persones que han fet possibles els comicis, des dels voluntaris i organitzadors del club, fins a tots aquells que han format part de la seva candidatura. Ha lamentat que hagin estat unes eleccions complicades, amb una campanya molt llarga i “amb alguns obstacles”, però, arribat el dia definitiu, ha projectat felicitat per sobre de tot.

Finalment, també ha hagut de respondre algunes preguntes esportives. S’ha mostrat entusiasmat per l’estrena golejadora d’Ilaix Moriba i ha celebrat que, després del partit, se’n recordés de la Masia. “No vaig amb ningú al derbi de Madrid”, ha dit, i ha recordat que també hi ha “la final de la Copa del Rei d’handbol”, que enfrontarà el Barça amb l’Ademar de Lleó a les 19:15 hores.



Més notícies
Joan Laporta exerceix el seu dret a vot | Joan Vera
Laporta vota entre molta expectació
Notícia: Laporta vota entre molta expectació
Comparteix
Ha estat el primer dels tres candidats en fer-ho
El Camp Nou, durant un partit a porta tancada | Europa Press
Obren les seus electorals de les eleccions del Barça
Notícia: Obren les seus electorals de les eleccions del Barça
Comparteix
Els accessos de les seus ja s'han obert, i durant el dia d'avui el soci triarà el pròxim president del club

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa