Món Esport
Obren les seus electorals de les eleccions del Barça
  • CA

Amb l’objectiu de facilitar la participació d’un nombre més gran de socis i descentralitzar el vot d’aquests comicis, per primera vegada en unes eleccions a la presidència del Barça, els electors disposaran de set seus diferents per fer efectiu el seu vot. Barcelona, amb el Camp Nou i el Palau Blaugrana com a centres de votació, Girona, Tarragona, Lleida i Tortosa, i també amb una seu al Principat d’Andorra són els centres de votació per aquesta jornada electoral.

L’horari de votació és de 09.00 hores fins a les 21.00. Estan cridats a votar 85.000 socis, i 25.000 d’ells ja han pogut exercir el seu dret de forma excepcional a través del vot per correu. El Barça ha recomanat votar en unes franges horàries determinades, però en cap cas són de compliment obligatori i els electors podran apropar-se a les seus a l’hora que els vagi millor.

Els resultats d’aquestes eleccions se sabran aquesta mateixa nit sobre les onze. Els tres candidats, Joan Laporta, Victor Font i Toni Freixa, exerciran el seu dret com a socis durant el matí a la seu de Barcelona.



Més notícies
Font, Freixa i Laporta, a la llotja del Camp Nou | FC Barcelona
Una campanya eterna amb un convidat inesperat
Notícia: Una campanya eterna amb un convidat inesperat
Comparteix
Abans que els socis comencin a votar, repassem tot el que hem deixat enrere durant aquests mesos
Els jugadors del Barça celebren un gol | Europa Press
I ara, a votar (0-2)
Notícia: I ara, a votar (0-2)
Comparteix
El Barça fa el que ha de fer i guanya l'Osasuna al Sadar amb un partit discret

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa