Obren les seus electorals de les eleccions del Barça

Els accessos de les seus ja s'han obert, i durant el dia d'avui el soci triarà el pròxim president del club

Amb l’objectiu de facilitar la participació d’un nombre més gran de socis i descentralitzar el vot d’aquests comicis, per primera vegada en unes eleccions a la presidència del Barça, els electors disposaran de set seus diferents per fer efectiu el seu vot. Barcelona, amb el Camp Nou i el Palau Blaugrana com a centres de votació, Girona, Tarragona, Lleida i Tortosa, i també amb una seu al Principat d’Andorra són els centres de votació per aquesta jornada electoral.

L’horari de votació és de 09.00 hores fins a les 21.00. Estan cridats a votar 85.000 socis, i 25.000 d’ells ja han pogut exercir el seu dret de forma excepcional a través del vot per correu. El Barça ha recomanat votar en unes franges horàries determinades, però en cap cas són de compliment obligatori i els electors podran apropar-se a les seus a l’hora que els vagi millor.

Els resultats d’aquestes eleccions se sabran aquesta mateixa nit sobre les onze. Els tres candidats, Joan Laporta, Victor Font i Toni Freixa, exerciran el seu dret com a socis durant el matí a la seu de Barcelona.

Més informació

Nou comentari