Món Esport
Mingueza i Roberto renovaran amb el Barça
  • CA

Després d’uns primers dies d’adequació al terreny, la nova junta directiva del Barça, capitanejada per Joan Laporta, ha començat a activar una de les prioritats del seu mandat: la configuració d’una plantilla competitiva de cara al futur, amb els jugadors de la Masia al centre. Després d’haver renovat Àlex Collado del filial i d’estar a punt de fer el mateix amb el seu company Nico González, Óscar Mingueza i Sergi Roberto seran els següents.

El club ha contactat amb els futbolistes per traslladar la seva intenció de renovar-los. Amb Mingueza serà senzill, ja que l’entitat blaugrana només ha d’executar una clàusula del contracte per allargar-li durant dos anys més, si bé encara s’han de pactar les condicions. Amb Roberto hi haurà una negociació, però, en principi, les dues parts estarien disposades a arribar a un acord favorable.

La renovació més important que haurà d’afrontar Laporta és la de Leo Messi. El futbolista argentí ha de ser el pal de paller del projecte de la nova directiva, però després del famós burofax a Bartomeu el seu futur és una incògnita. Ara per ara, però, Messi estaria més a prop de continuar que no de marxar, tot i que la seva decisió, com ell mateix va anunciar, hauria de saber-se a final de temporada.



Més notícies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa