Món Esport
El Barça ha trobat el nou Sergio Busquets i és el fill d’una llegenda de la Lliga
  • CA

Nova aposta del Barça per un jugador de la Masia. El migcampista defensiu Nico González, del filial, està sent, juntament amb Àlex Collado, la gran estrella a la Segona Divisió B. El seu estil de joc recorda molt al de Sergio Busquets i tenint en compte l’edat del de Badia del Vallès, Nico podria ser el seu substitut ideal. És per això que Mateu Alemany i Ramon Planes ja han iniciat els tràmits per aconseguir la seva renovació, segons ha explicat Ràdio Barcelona. A diferència de Collado, no se li ha promès una fitxa del primer equip per al curs vinent, però sí que se li ha promès jugar la pretemporada sota les ordres de Ronald Koeman i entrar en dinàmica de primer equip.

La curiositat principal respecte a Nico González és que és fill de Fran González, una autèntica llegenda de la Lliga i del Deportivo de la Corunya. És un dels jugadors més estimats a la localitat gallega i un dels artífexs del famós Súper Depor. Fran va debutar el 1988 i es va retirar el 2005 sempre al Depor i sense haver canviat mai d’equip. També era organitzador de joc, com el seu fill, però jugava a l’interior esquerre.

Aquesta aposta per Nico González coincideix amb els plans de Joan Laporta i la seva junta directiva de configurar un equip competitiu per a la temporada vinent, però amb una clara confiança cap a la Masia i cap al filial. Així doncs, jugadors com Riqui Puig, Ilaix Moriba, Ronald Araujo, Óscar Mingueza, Iñaki Peña i ara també Àlex Collado i Nico González serviran per no anar a buscar substituts fora del club i aprofitar el talent que hi ha a casa.



Més notícies
Laporta, Puigdemont i Florentino Pérez, en arxiu | EFE
El Barça supera el Madrid per primera vegada com a equip més valuós del món
Notícia: El Barça supera el Madrid per primera vegada com a equip més valuós del món
Comparteix
La llista Forbes valora el club blaugrana en 4.760 milions d'euros
Dembélé, al clàssic | Europa Press
Dembélé, dubte per a la final de Copa
Notícia: Dembélé, dubte per a la final de Copa
Comparteix
Segons explica el diari Sport, entrena amb molèsties i dolor

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa