Món Esport
Dembélé, dubte per a la final de Copa
  • CA

El davanter francès del Barça Ousmane Dembélé, que ha trobat, per fi, el bon rendiment al club blaugrana, és dubte per a la final de Copa del pròxim dissabte 17 d’abril a la Cartuja de Sevilla contra l’Athletic Club de Bilbao. Segons ha explicat el diari Sport, l’extrem culer està entrenant amb el grup, però ho fa amb molèsties i dolor al pubis i és una situació que s’allarga des de ja fa temps, però que darrerament s’ha intensificat.

Aquesta pubàlgia que pateix, segons l’Sport, s’estaria intentant remetre amb un tractament conservador. En cap cas es vol que Dembélé passi per quiròfan i, a més a més, el futbolista està il·lusionat amb poder disputar l’Eurocopa amb la selecció francesa aquest estiu, cosa que no podria fer si decideix operar-se.

En qualsevol cas, el dolor que pateix Dembélé ha estat suportable fins al dia d’avui. El més probable és que pugui ser present a la final de Copa, però des de l’aturada per seleccions hi hauria hagut un cert empitjorament. Aquesta està sent, sens dubte, la millor temporada del francès al Barça i gran part d’aquest canvi s’explica per la regularitat que ha assolit: no es lesiona, s’alimenta millor i s’esforça a cuidar-se.



Més notícies
Sergio Ramos, jugador del Reial Madrid | Europa Press
Sergio Ramos, positiu per coronavirus
Notícia: Sergio Ramos, positiu per coronavirus
Comparteix
El futbolista ja era baixa per lesió
Pedri, durant un partit del Barça | Europa Press
Pedri desperta l’interès dels grans d’Europa i el Barça pensa com lligar-lo
Notícia: Pedri desperta l’interès dels grans d’Europa i el Barça pensa com lligar-lo
Comparteix
El Liverpool estaria molt interessat en el fitxatge del migcampista canari

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa