Món Esport
Pedri desperta l’interès dels grans d’Europa i el Barça pensa com lligar-lo
  • CA

Pedro González, “Pedri”, és un dels jugadors revelació de la Lliga. Va arribar el Barça aquest estiu procedent del Las Palmas i el seu rendiment ha estat absolutament sorprenent. Ni els més optimistes es podrien haver imaginat que, amb 18 anys, arribaria a jugar fins a 44 partits amb la samarreta blaugrana, que aniria convocat amb la selecció espanyola absoluta i que, en definitiva, es convertiria en un dels jugadors clau del primer equip masculí de futbol del club.

Pedri és un futbolista que molts equips voldrien tenir a les seves files, però n’hi ha un que, segons ha informat el diari anglès The Mirror, estaria especialment interessat en els seus serveis. Es tracta del Liverpool de Jürgen Klopp. El club britànic estaria pensant en el seu fitxatge, ja que seria una debilitat personal del tècnic alemany. El Bayern de Munic també va preguntar per ell l’estiu passat.

Ara bé, una cosa és l’interès del Liverpool o el Bayern i l’altra el que el Barça vulgui fer amb ell. Ara per ara, el club blaugrana no té cap intenció d’escoltar ofertes per ell. De fet, Joan Laporta ha parlat del canari com un dels grans futbolistes del Barça del futur (i gairebé del present) i malgrat que té contracte fins al 2022 i una clàusula de 400 milions d’euros, hi hauria la voluntat de millorar-li les condicions com a premi pel seu rendiment.



Més notícies
Messi i Neymar, en un partit amb el Barça | FC Barcelona
Messi i el Barça haurien congelat la renovació de Neymar amb el PSG
Notícia: Messi i el Barça haurien congelat la renovació de Neymar amb el PSG
Comparteix
El futbolista brasiler rebria "pressions diàries" per tornar a Barcelona, segons l'Équipe
Ansu Fati, en arxiu | Europa Press
Ansu Fati hauria trobat un remei a la seva lesió
Notícia: Ansu Fati hauria trobat un remei a la seva lesió
Comparteix
El davanter blaugrana estaria responent correctament al darrer tractament, segons RAC1

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa