Messi i el Barça haurien congelat la renovació de Neymar amb el PSG

El futbolista brasiler rebria "pressions diàries" per tornar a Barcelona, segons l'Équipe

Torna a haver-hi serial Neymar. No se sap encara si serà tan llarg com el del 2019, ja que aquest podria acabar aviat amb una renovació del brasiler amb el PSG, però ser-hi, ara per ara, hi és. Segons explica un dels principals diaris esportius de França, l’Équipe, Neymar hauria aturat el procés de renovació amb el club parisenc a causa de pressions rebudes per Leo Messi i el Futbol Club Barcelona.

Sempre segons l’Équipe, el capità del Barça ja no tindria intenció d’abandonar l’entitat blaugrana després de l’arribada de Joan Laporta, però la seva voluntat de tornar a jugar amb Neymar continuaria igual de forta. És per això que elseu nou objectiu seria aconseguir que el davanter brasiler torni a Barcelona, en comptes d’anar ell mateix a França. Al Barça també li semblaria una bona opció.

Neymar té contracte amb el PSG fins al 2022, cosa que fa que un fitxatge del brasiler pel Barça aquest mateix estiu sigui gairebé impossible. S’hauria d’incorporar algun futbolista en l’operació i si els francesos no volen Coutinho i/o Griezmann serà difícil completar l’operació. Messi i Neymar voldrien jugar junts la temporada vinent, així que es tracta d’un moviment de mercat molt difícil. En qualsevol cas, l’Équipe assegura que el brasiler rep “pressions diàries” per tornar al Barça i que ell mateix s’hi estaria posant bé.

Més informació

Nou comentari