Món Esport
Enxampen Piqué i Alba parlant sobre la final de Copa: un creu en la victòria, l’altre no
  • CA

Els micròfons de Cuatro van captar una conversa entre Gerard Piqué i Jordi Alba just després de perdre el clàssic de Lliga a Valdebebas. Mirant ja cap al futur, el central català deia al seu company que l’objectiu ara era la final de Copa: “Tu tranquil que la guanyem. La Copa la guanyem segur”. Tanmateix, la resposta del lateral de l’Hospitalet de Llobregat no va ser gaire efusiva, més aviat tot el contrari: “No sé jo, eh”.

D’aquesta manera, queden reflectides dues postures diferents entre dos membres importants de la plantilla del Barça. Piqué sempre ha destacat per ser optimista i no dubta que el títol serà blaugrana. En canvi, Jordi Alba no ho veu tan clar. Si bé és cert que la il·lusió del central motiva l’afició, també és veritat que Alba prefereix ser més cautelós, cosa que també pot anar bé per donar importància al rival, l’Athletic Club de Bilbao.

Cal recordar que Gerard Piqué va poder anar convocat al clàssic després d’haver-se recuperat de la lesió de genoll que l’havia tingut apartat durant un mes. Koeman va preferir assegurar i no fer-lo jugar en el duel contra el Reial Madrid, però és molt probable que sigui titular a la final de Copa.



Més notícies
Ansu Fati, en arxiu | Europa Press
Ansu Fati hauria trobat un remei a la seva lesió
Notícia: Ansu Fati hauria trobat un remei a la seva lesió
Comparteix
El davanter blaugrana estaria responent correctament al darrer tractament, segons RAC1
Messi i Koeman, durant el clàssic | Europa Press
Un cap de setmana de malson per al barcelonisme
Notícia: Un cap de setmana de malson per al barcelonisme
Comparteix
Gairebé tots els equips de les diverses seccions han perdut els seus partits

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa