Món Esport
Ansu Fati hauria trobat un remei a la seva lesió
  • CA

Ha hagut de passar gairebé mig any per poder parlar, finalment, d’una bona notícia pel que fa a la recuperació d’Ansu Fati. El davanter blaugrana es va lesionar a principis de novembre i ha hagut de ser intervingut quirúrgicament en dues ocasions des d’aleshores, ja que ha anat patint complicacions i més complicacions que han anat allargant la seva data de reaparició, que en un inici havia de ser a principis de març.

Després de demanar opinions alternatives de la del doctor Ramon Cugat, qui el va operar el dia 9 de novembre, hauria trobat definitivament un tractament amb el qual tindria bones sensacions, segons ha informat RAC1. D’aquesta manera, es descartaria una nova operació al menisc d’Ansu, cosa que seria el més important. El temps de baixa que li queda continua sent un misteri.

Durant els pròxims dies, Ansu tornarà a entrar en dinàmica del primer equip. El davanter de la Masia viatjarà amb els seus companys a Sevilla per assistir a la final de Copa contra l’Athletic Club de Bilbao del pròxim dissabte 17 d’abril. Malgrat que veurà el partit des de la graderia, formarà part de l’expedició i anirà recobrant les sensacions que tindrà quan, finalment, pugui recuperar-se.



Més notícies
Messi i Koeman, durant el clàssic | Europa Press
Un cap de setmana de malson per al barcelonisme
Notícia: Un cap de setmana de malson per al barcelonisme
Comparteix
Gairebé tots els equips de les diverses seccions han perdut els seus partits
Dembélé, davanter del Barça | Europa Press
L’home de dues cares que està brillant amb Koeman
Notícia: L’home de dues cares que està brillant amb Koeman
Comparteix
Dembélé està signant la seva millor temporada com a blaugrana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa