Món Esport
Àlex Collado serà jugador del primer equip del Barça la temporada vinent
  • CA

Àlex Collado, jugador de la Masia, s’ha guanyat el dret de tenir una oportunitat amb el primer equip del Barça. La nova junta directiva de Joan Laporta ha apostat per la seva renovació fins al 2023, fent efectiva una clàusula per la qual podia sumar dos anys més al contracte que tenia fins aquest any 2021. D’aquesta manera, quan acabi aquest curs, deixarà de tenir fitxa del filial per tenir-la ja del primer equip.

Malgrat que Collado no ha tingut cap gran oportunitat amb Ronald Koeman, està sent un dels futbolistes més destacats del B i, a més a més, ha deixat alguna jugada de molta qualitat per les quals s’ha fet mediàtic. Així, caldrà saber si el tècnic neerlandès confiarà en ell el curs vinent. Si no, haurà de marxar a algun altre club, ja que no continuarà sent jugador del filial.

La renovació de Collado és una mostra d’intencions clara de la nova junta directiva. En comptes d’anar a buscar futbolistes fora del club, s’ha decidit confiar en jugadors de la Masia. No només per raons econòmiques, sinó també de filosofia. Ilaix Moriba és un dels noms que també s’intentaran lligar per al futur blaugrana.



Més notícies
Gerard Piqué, jugador del Barça | FC Barcelona
Piqué torna a entrenar-se amb el grup
Notícia: Piqué torna a entrenar-se amb el grup
Comparteix
El central català del Barça podria ser alta per al próxim partit
Leo Messi i Joan Laporta, abraçats | FC Barcelona
Primeres converses entre Messi i Laporta: molt bones sensacions
Notícia: Primeres converses entre Messi i Laporta: molt bones sensacions
Comparteix
La renovació de l'argentí es troba en el bon camí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa