Món Esport
Messi, el límit salarial i Ilaix Moriba centren l’atenció a la presentació d’Emerson
  • CA

El nou fitxatge del Barça, Emerson Royal, ha estat presentat aquest dilluns al Camp Nou. El jugador ha signat el contracte que el vincularà al club fins al 2024, ha posat amb la samarreta blaugrana i ha fet els tradicionals jocs amb la pilota davant les càmeres. El president del Barça, Joan Laporta, ha explicat que la clàusula del jugador és de 300 milions d’euros.

El nou jugador culer s’ha desfet en elogis cap a Messi, a qui només coneix com a rival: “Jugar contra ell és impossible perquè és el millor del món”. A més assegura que “el meu ídol és Dani Alves. També hi ha diversos futbolistes brasilers que han estat referents aquí”. Emerson assegura saber que tindrà la competència de jugadors com Dest i Sergi Roberto: “Hi ha molts bons jugadors perquè al Barça juguen els millors del món. Jo vinc per competir per ser titular”.

Joan Laporta ha acompanyat el jugador en acte i ha mostrat la seva confiança en la projecció de futur del brasiler: “Emerson ens ha d’ajudar molt en el nostre projecte. Em recorda a altres jugadors a la seva posició que han jugat aquí com Belletti o Dani Alves“. El president blaugrana ha admès que el mercat de fitxatges està sent més complicat del que es preveia: “Ens hem trobat obstacles importants per crear el nostre projecte, però som a temps de construir-ho i sóc optimista”.

Laporta ha repassat l’actualitat blaugrana i ha assegurat que tots els fitxatges es podran inscriure a la Lliga sense que ho impedeixi el límit salarial. A més, el president culer ha explicat en quin punt està la renovació de Messi: “Estem fent el possible. Encara no està resolt, però progressa bé. Ell vol continuar al Barça”.

Per últim, el màxim mandatari del Barça ha explicat amb total sinceritat la situació amb Ilaix Moriba: “No volem jugadors que s’han format a casa i no volen renovar quan els hi queda un any de contracte”. Laporta assegura que l’entristeix aquest conflicte: “Em sap greu aquest pols, però no podem permetre’ns promocionar-lo al seu últim any al club per no rebre després cap contraprestació“.



Més notícies
Junior Firpo, abans d'un partit amb el Barça | FC Barcelona
Junior Firpo es mostra crític pel tracte rebut al Barça
Notícia: Junior Firpo es mostra crític pel tracte rebut al Barça
Comparteix
El lateral es queixa de la seva manca d'oportunitats al club blaugrana
Koeman durant un entrenament de pretemporada amb el Barça | FC Barcelona
Koeman només espera l’arribada de quatre jugadors
Notícia: Koeman només espera l’arribada de quatre jugadors
Comparteix
El Barça trigarà uns dies a fer un entrenament de pretemporada amb la plantilla al complet

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a agost 02, 2021 | 21:42
    No volem inadaptats a Can Barça agost 02, 2021 | 21:42
    El senyor Emerson podria aprofitar l'estiu per aprendre la llengua del país i no ser un inadaptat com el seu company Messi i tants altres tècnics i jugadors del Barça. El Consorci per a la Normalització Lingüística organitza uns cursos de llengua catalana presencials i a distància. Si el senyor Laporta hi apunta tota la trepa d'inadaptats que té, segur que li faran descompte per quantitat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa