Món Esport
Koeman només espera l’arribada de quatre jugadors
  • CA

El primer equip del Barça es troba a Alemanya realitzant una estada de pretemporada. No obstant això, els blaugranes es desplaçaran a Àustria per disputar un nou amistós el pròxim dimecres a les 19:00 davant el Red Bull Salzburg. Aquest dilluns s’incorporen a la concentració culer Emerson Royal i Sergio Agüero, que comptaven amb permís del club per entrar més tard a la dinàmica del grup pel fet d’haver disputat la Copa Amèrica.

La incorporació als entrenaments d’aquests dos jugadors significa que tan sols queden quatre jugadors per posar-se a les ordres de Ronald Koeman. És el cas dels tres jugadors del Barça que estan disputant els Jocs Olímpics de Tòquio, Pedri, Èric Garcia i Mingueza, i de Leo Messi. L’argentí no s’entrenarà amb el club blaugrana fins que no s’hagi solucionat la seva renovació.

Tots quatre casos preocupen bastant a l’entorn blaugrana. Pedri i Èric García han disputat tots els partits de la cita olímpica i, a més, van jugar l’Eurocopa al començament de l’estiu. Per tant, tots dos arribaran a Barcelona amb un cert desgast físic. Pel que fa a Mingueza es va lesionar al primer partit a Tòquio i va recaure a l’enfrontament de quarts de final. Pel que fa a Messi, el Barça continua buscant alleugerir la massa salarial per poder dur a terme la seva renovació.



Més notícies
Leo Messi durant un partit amb el Barça | Europa Press
Leo Messi no entrenarà amb el Barça mentre no tingui contracte
Notícia: Leo Messi no entrenarà amb el Barça mentre no tingui contracte
Comparteix
L'argentí havia d'incorporar-se als entrenaments dilluns 2 d'agost
Alfons Godall, durant la seva primera etapa al Barça | EFE
Alfons Godall torna al Barça onze anys després
Notícia: Alfons Godall torna al Barça onze anys després
Comparteix
L'economista serà vicepresident de la Fundació Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa