Món Esport
Junior Firpo es mostra crític pel tracte rebut al Barça
  • CA

El lateral esquerre Junior Firpo ha marxat del Barça aquest estiu per fitxar pel Leeds United anglès. El defensa ha concedit una entrevista a Sky Sports on es mostra decebut per la seva manca de minuts durant les dues temporades en què ha vestit la samarreta blaugrana: “Vaig frustrar-me una mica. Volia jugar més i crec que ho mereixia, però no em va donar l’oportunitat”.

No obstant això, l’hispano-brasiler s’ha desfet en elogis cap als seus excompanys al Barça: “Vaig jugar amb molts dels millors jugadors a la seva posició. Va ser un gran aprenentatge”. A més, Junior Firpo ha lloat especialment a Leo Messi: “És el millor jugador de la història del futbol. Fa coses que no he vist fer a ningú. És increïble”.

El defensa ha disputat 41 partits durant les dues temporades en què ha jugat al Barça. Però tan sols vint d’aquests partits els ha jugat com a titular Durant aquests dos cursos, Junior Firpo ha fet dos gols i tres assistències. A més, el lateral ha guanyat el seu primer títol com a professional, la Copa de la passada temporada.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa