Messi està molt afectat pel seu final amb el Barça

El jugador no contemplava cap altre possibilitat que signar la renovació amb el club blaugrana

Leo Messi està molt tocat anímicament després de fer-se oficial la seva marxa del Barça segons expliquen l’Sport i el Mundo Deportivo. L’argentí no contemplava cap altre escenari que signar la seva renovació el passat dijous. Ni el jugador ni la seva família tenien present la possibilitat de marxar de Barcelona.

Segons el Mundo Deportivo, el club va informar Messi que no el podien inscriure a causa de les restriccions de la Lliga abans de la reunió. Tot i això, l’Sport afirma que l’agent i pare de l’argentí, Jorge Messi, va traslladar a Joan Laporta la intenció de rebaixar-se la fitxa encara més segons. Però, el president va assegurar que ni tan sols així es podia escometre l’acord.

El futbolista no vol marxar del club sense acomiadar-se de la seva afició, però ho farà quan acabi de pair aquesta situació. De moment, l’únic comiat oficial és el comunicat del Barça on s’anuncia que Messi no seguirà el club. Aquest escrit es va preparar de forma conjunta entre el davanter i la directiva culer segons Mundo Deportivo.

Més informació

Comentaris

  Josep Agost 6, 2021 2:18 pm
  Pot estar molt afectat, i suposo que és normal. Econòmicament però, no crec que arribi a estar-ho.
  Pere Agost 6, 2021 4:57 pm
  Si el que vol es quedar-se a Barcelona encara pot fitxar per l'Espanyol, l'Europa, el Sant Andreu, l'Horta, el Sants o la Guineueta. Hi ha un fotimer d'equips, segur que en algun encaixarà pobret.
  Tal com raja Agost 6, 2021 5:14 pm
  Tot és qüestió de diners. A mi em sembla una vergonya que un jugador cobri tants diners per fer la seva feina.
  Un català Agost 6, 2021 8:59 pm
  Messi, moltissimes mercès per tota la teva aportació. Els bons barcelonistes sempre et tindrem en un gran carinyo. Tu si realment has fet tot el que caldria, ara tu ho tens a les mans. Pots anar on volguis peró jo et recomaria rl teu pare futbolistic que molt be saps qui es.
  Doctor Strangelove Agost 6, 2021 9:01 pm
  Impossible un ésser mono-neuronal com elll no li pot afectar res. És un individu creat només per jugar a futbol, és l,ésser perfecte!!!
  Jo Agost 7, 2021 10:33 am
  El que es delicte es pagar els sous que cobren tota aquesta colla de galifardeos. Al final que collons saben fer, donar puntades a una pilota en calça curta, que es busquin una feina de veritat osties.
  TON C. Agost 7, 2021 10:38 am
  com que un és tant malpensat, aixó és una jugada a tres bandes, PSG, Real Madrid, i él fatxa del TebAS, CVOM QUE EL mADRID VOL EL mBAPPE, I EL JUFADOR VOL MARXAR, JA SE SAP QUAN UNjugadfor vol marxar més val que ho faci, el tebas és madridista i de pasada asmb la jugada de la lliga perjudica el barça i beneficia el madrid, i el psg, qui si no marxa el mbappe, que faran amb tres cracks?
  Piti Agost 7, 2021 10:43 am
  Que esta molt afectat??? JAJA
  Miguel Sánchez Agost 7, 2021 4:49 pm
  Pobret, no ha pogut cobrar 40 milions l'any. En té tota la raó i ben bé que la resta de jugadors podria haver_ne rebaixat a la meitat els seus sous. Que algú li posi gel al cap si us plau i au revoire

Nou comentari