El Barça emet un nou comunicat atacant LaLiga, després d’anunciar l’adéu de Messi

El club rebutja l'acord entre la competició de futbol i CVC

Nou comunicat del Futbol Club Barcelona en un dia frenètic. Després d’haver anunciat l’adéu de Leo Messi a causa de l’estricta normativa de LaLiga pel que fa a la massa salarial dels equips de futbol professional, l’entitat blaugrana ha emès un nou comunicat per atacar la competició dirigida per Javier Tebas. Es tracta d’un text en el qual es mostra el rebuig cap a l’acord que recentment es va anunciar entre LaLiga i l’entitat de capital rus CVC.

Aquest comunicat és molt similar al que ha compartit hores abans el Reial Madrid. El club blanc, de la mateixa manera que va succeir amb la Superlliga, va de la mà amb el Barça en aquesta lluita. Els arguments que s’esgrimeixen són que la signatura d’un contracte a cinquanta anys vista és “inapropiada davant les incerteses que sempre envolten el món del futbol”.

Més informació

Comentaris

  Jaume Agost 5, 2021 11:32 pm
  El barça s ha d incriure en una lliga estrangera i amb messi. Abanfdonar la liga.
   Cal dir-ho Agost 6, 2021 11:22 am
   Ja ho està d'inscrit en una lliga estrangera. Potser vols dir en una altra lliga estrangera. I per Exemple Puyol per acomiadar-se públicament de Lio Messi ho ha de fer en espanyol ? Som molt estranys els catalans, potser massa.
  Piti Agost 6, 2021 7:37 am
  El partidaris Messi espero que se na donin, que ere la ruina del club i tenie un egoisme que volie que tots el jugadors jugesen per ell. Es a dir mano jo'. Ademes el barça feie un joc lent, i aixi lan apellissat a Europa.
   Un altre "obsessionat", producte "del atado y bien atado", insultant la lliure intel·ligència Agost 6, 2021 10:26 am
   En Messi fins i tot és genial, destapant la gent mesquina, envejosa i fracassada... el temps sempre confirma les coses bones i dolentes del present, donem temps al temps, mentre gaudim dels records i fites aconseguides, dels genis de qualsevol estament que faci progressar el Món de les persones agraïdes, nobles i de bons sentiments.
   Tipi traducció Agost 6, 2021 11:28 am
   Els partidaris de Messi espero que se n'adonin, era la ruïna del club, un egoista que volia que tots els jugadors jugassen per a ell. És a dir aquí mano jo. A més a més el FCBarcelona fa un joc massa lent, per això altres clubs de la resta d'Europa, l'han apallissat.

Nou comentari