Món Esport
Memphis revela si marxarà del Barça la temporada vinent

Memphis Depay va jugar ahir contra el Reial Club Deportiu Mallorca un dels seus millors partits del curs. El davanter del Futbol Club Barcelona va liderar el joc blaugrana en la victòria per 2-1 i, de fet, va obrir la llauna. Després del matx, va sortir a parlar a la zona mixta, i va deixar clar els seus plans de cara a la temporada vinent, en, malgrat els rumors, assegurar que continuarà en la disciplina blaugrana.

Concretament, va assegurar, a un periodista del canal de televisió ESPN, que “la temporada que ve seré aquí, vull ser important per a l’equip l’any que ve i molts més”. El neerlandès va aterrar al Barça l’estiu passat, a petició expressa del tècnic de llavors, Ronald Koeman. Memphis va iniciar la temporada erigint-se en líder de l’equip en termes ofensius, però després el seu rendiment es va evaporar.

A més, l’arribada de dos davanters en el mercat hivernal de fitxatges, Pierre-Emerick Aubameyang i Adama Traoré, afegida a la circumstància que Ousmane Dembélé ha millorat en gran mesura les seves prestacions amb el nou tècnic, Xavi Hernández, va provocar una disminució substancial del protagonisme de l’exjugador de l’Olympique de Lió. De fet, es va arribar a parlar d’un retorn de Memphis al mateix club francès, o d’un fitxatge per algun club anglès.

Memphis Depay presenta les seves credencials per tornar a ser important en el Barça

Ara, però, després d’un partit excepcional, el neerlandès ha presentat les seves credencials per continuar comptant per l’entrenador terrassenc. Una bona opció en banda esquerra, tenint en compte, a més, que és la posició de l’atac on ara mateix hi ha més oportunitats. Cal recordar que la posició preferida de Ferran Torres és la dreta, així com la d’Adama Traoré i Dembélé, mentre que Aubameyang i Luuk de Jong són davanters centre i Ansu Fati entra als plans de Xavi també com a home referència.

D’altra banda, a Memphis l’avala el seu contracte. I és que va signar fins al 2023, i per tant està en el seu dret de fer reals les seves declaracions i romandre en el club. I si ho fa amb partits com el darrer en el Camp Nou, no només hi seguiria. També seria un futbolista cabdal per al Barça del futur més immediat.



Més notícies
Gavi, al Camp Nou | FC Barcelona
El Barça recupera les bones sensacions i fa les paus amb el Camp Nou (2-1)
Notícia: El Barça recupera les bones sensacions i fa les paus amb el Camp Nou (2-1)
Comparteix
Els blaugranes han derrotat el Mallorca gràcies al lideratge de Memphis Depay, el dia en què ha tornat Ansu Fati
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
El nou objectiu del Barça, segons Xavi Hernández
Notícia: El nou objectiu del Barça, segons Xavi Hernández
Comparteix
"Ara hi ha una Lliga de cinc equips i l'hem de guanyar", ha manifestat l'entrenador blaugrana

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a maig 02, 2022 | 21:33
    No volem inadaptats a Can Barça maig 02, 2022 | 21:33
    Si encara no ha après a comunicar-se en català, més val que marxi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa