Món Esport
La nova macroenquesta amplia l’avantatge a favor de Laporta
  • CA

Resultats molt favorables per a Joan Laporta en la nova macroenquesta de Mundo Deportivo respecte a les eleccions a la presidència del Barça. L’advocat barceloní suma més d’un 55% d’intenció de vot, cosa que suposa tres punts més que la darrera enquesta, que ja era molt favorable per a ell i la seva candidatura. Amb la resta de precandidats eliminats, Víctor Font i Toni Freixa també pugen alguns punts d’intenció de vot, però queden molt lluny de Laporta.

El candidat de Sí al futur puja del 13% al 16%, mentre que el de Fidels al Barça escala del 2% al 6%. Tanmateix, encara que s’ajuntessin i aconseguissin el vot del 9% d’indecisos, el 8% de socis que no volen votar i el 4% de gent que no ha respost, Laporta continuaria guanyant amb claredat. La seva majoria sembla que serà absoluta, ja que és la segona enquesta que ho corrobora. Ara bé, ja se sap que les enquestes només són això, enquestes.

El diari Mundo Deportivo ha enquestat a 420 socis, tots ells majors d’edat. Finalment, s’ha de destacar que la intenció de participació ha baixat de forma destacable, ja sigui per la situació de la pandèmia o perquè hi ha hagut molts precandidats que han caigut de la cursa electoral.



Més notícies
Víctor Font, durant l'acte de presentació de la seva candidatura.
Víctor Font revela les condicions necessàries per ser CEO del Barça
Notícia: Víctor Font revela les condicions necessàries per ser CEO del Barça
Comparteix
El candidat de Granollers continua fent campanya mentre espera la data definitiva de les eleccions
El Camp Nou, durant un partit a porta tancada | Europa Press
Si es manté el 14F, les eleccions del Barça podrien veure’s afectades
Notícia: Si es manté el 14F, les eleccions del Barça podrien veure’s afectades
Comparteix
Correus no podria assumir el vot a distància pel dia 7 de març, segons TV3

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa