Víctor Font revela les condicions necessàries per ser CEO del Barça

El candidat de Granollers continua fent campanya mentre espera la data definitiva de les eleccions

Víctor Font és un dels tres candidats definitius a la presidència del Barça que, juntament amb Joan Laporta i Toni Freixa, es manté a l’espera de la data definitiva de les eleccions. A priori, s’espera que el club, a través de la junta gestora, faci oficial el dia 7 de març el pròxim dimarts 26 de gener, però la proximitat amb el 14F o la situació de la pandèmia a Catalunya podrien complicar les coses.

Durant aquest temps d’espera, els candidats es mantenen en campanya. Fan rodes de premsa, declaracions, emeten comunicats i es deixen entrevistar per diversos mitjans. Font, en la seva darrera entrevista a Via Empresa, ha tocat temes més tècnics i alguns d’ells són destacables.

Principalment, el candidat de Granollers ha revelat les tres condicions necessàries per ser CEO del Barça. Aquestes serien ser culer, català i conèixer el món de la tecnologia. Concretament, la seva resposta ha estat la següent: “El perfil ideal reuneix tant temes de capacitat i coneixement tècnic del món de la tecnologia, comptes de resultats importants, pressupostos elevats, experiència en monetitzar productes i serveis per a milions de persones. Però també ha de ser algú de confiança, que fos català i culer i que conegués bé el Barça”.

Més informació

Nou comentari