Si es manté el 14F, les eleccions del Barça podrien veure’s afectades

Correus no podria assumir el vot a distància pel dia 7 de març, segons TV3

Embolica que fa fort. La moció de censura per destituir Josep Maria Bartomeu de la directiva del Barça va començar el seu camí a l’agost, després de la tragèdia de Lisboa, i des d’aleshores fins ara, amb una dimissió, una precampanya i una junta gestora entremig, encara no hi ha cap certesa definitiva pel que fa al nou president.

Després d’un primer ajornament de les eleccions, que s’haurien d’haver celebrat demà diumenge 24 de gener, la data del 7 de març semblava prou definitiva. Tanmateix, una circumstància externa al Barça podria canviar les coses. Si les eleccions a la Generalitat de Catalunya mantenen la data del 14 de febrer, els comicis al Camp Nou s’haurien de tornar a ajornar, ja que Correus hauria alertat de la impossibilitat de cobrir ambdós processos electorals, segons ha informat TV3.

El pròxim dimarts 26 de gener és una data important per a Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa, els tres candidats a la presidència del Barça, ja que serà el dia en el qual la junta gestora donarà la data definitiva de les eleccions. A més a més, cal recordar que l’evolució de la pandèmia del coronavirus també serà determinant i encara podria provocar un nou ajornament electoral. Encara hi ha serial per dies…

Més informació

Nou comentari