Món Esport
Luis Suárez podria tornar al Barça

El davanter uruguaià Luis Suárez hauria demanat tornar al Futbol Club Barcelona segons han informat diversos mitjans de comunicació. L’atacant de l’Atlètic de Madrid, que finalitza contracte el pròxim mes de juliol, voldria tornar al Barça de forma gratuïta i hauria traslladat la seva petició a la junta directiva de Joan Laporta i al mateix Xavi Hernández, amb qui va coincidir sobre el terreny de joc la temporada 2014-2015. Suárez, que va abandonar el Camp Nou l’estiu de 2020 per marxar al club matalasser, va donar la Lliga als del Cholo Simeone en el seu primer curs al Wanda Metropolitano, però aquesta segona temporada no ha tingut tantes oportunitats per part de l’entrenador argentí i no renovarà.

Luis Suárez, llegenda del Barça

Luis Suárez és el tercer màxim golejador de la història del Barça, només superat per César Rodríguez i Leo Messi. Tanmateix, ja té trenta-cinc anys i aquest curs ha baixat el seu rendiment golejador de forma significativa. A més a més, va abandonar el Barça d’una forma estranya, ja que Ronald Koeman va haver d’executar la decisió de la junta directiva de Josep Maria Bartomeu i demanar-li que marxés, perquè no comptava amb ell. Suárez ha manifestat en moltes ocasions que encara està emprenyat amb l’expresident i el tècnic neerlandès, així que l’opció de tornar al club no semblava factible. Ara, però, que ja no queda cap de les dues figures, podrien haver canviat les coses.

L’etapa de Suárez al Barça ja hauria d’estar més que caducada

Incorporar un davanter de la categoria de Luis Suárez de forma gratuïta no semblaria una opció tan forassenyada per al Barça, que està disposat a pagar uns trenta milions d’euros per Robert Lewandowski, qui només té un any menys que l’uruguaià. Ara bé, la sensació generalitzada és que l’etapa de Suárez com a blaugrana ja va acabar fa temps i que no seria positiu el seu retorn, ja que un dels motius pels quals se’l va fer marxar de males maneres va ser la dinàmica de poder que tenia dins del vestidor i encara queden moltíssims futbolistes que compartien equip amb ell. Xavi vol un davanter golejador i Suárez és una opció, però probablement és de les darreres de la llista de la secretaria tècnica del club.



Més notícies
Memphis Depay i Ferran Torres celebren un gol | Europa Press
El Barça inicia una campanya publicitària molt enginyosa en un mal moment
Notícia: El Barça inicia una campanya publicitària molt enginyosa en un mal moment
Comparteix
Els autobusos de Barcelona es vesteixen de blaugrana i es converteixen en la Xavineta
Samuel Eto'o, exjugador del Barça | FC Barcelona
Eto’o empipa molts barcelonistes amb el seu missatge al Madrid
Notícia: Eto’o empipa molts barcelonistes amb el seu missatge al Madrid
Comparteix
L'exjugador blaugrana ha estat inesperadament afectuós amb els blancs
La vicepresidenta del Barça, Elena Fort, el president del Barça, Joan Laporta, el president d'Òmnium, Xavier Antich, i la vicepresidenta d'Òmnium, Monica Terribas | FC Barcelona
El Barça signa un acord històric amb Òmnium per defensar el català
Notícia: El Barça signa un acord històric amb Òmnium per defensar el català
Comparteix
El club blaugrana es compromet amb el seu país i amb la cultura, llengua, drets i llibertats del mateix
Els Boixos Nois, grup ultra del Barça | Món Esport
El Barça, multat amb 10.000 euros per un atac dels Boixos Nois als Mossos
Notícia: El Barça, multat amb 10.000 euros per un atac dels Boixos Nois als Mossos
Comparteix
Els seguidors ultres del Futbol Club Barcelona van causar uns grans aldarulls durant el partit d'Europa League contra el Galatasaray al Camp Nou

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ton c. a maig 06, 2022 | 10:55
    ton c. maig 06, 2022 | 10:55
    i quan es tingui de presionar li compren una butaca. Que ens hem begut l´enteniment, i perque no Ronaldinho?.
  2. Icona del comentari de: Imma a maig 07, 2022 | 13:55
    Imma maig 07, 2022 | 13:55
    Si, Suarez ha de tornar. Es un bon jugador. Koomam no el va voler. Dona igual no l hi agradi, el que conta és ser un bon futbolista.Ara crec haguessim guanyat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa