Món Esport
El Barça domina la llista dels jugadors més prometedors amb quatre noms

La revista britànica de futbol Four Four Two ha publicat la llista dels cinquanta jugadors més prometedors del món entre els qui actualment tenen menys de vint anys. El Futbol Club Barcelona és el protagonista indiscutible d’aquest rànquing, ja que entre els sis primers classificats hi ha fins a tres blaugranes. El més ben posicionat és Pedri González, que és el segon més prometedor, tot just per darrere del davanter del Borussia Dortmund Jude Bellingham. El tercer també és culer i és el davanter guineà Ansu Fati, mentre que Pablo Gavi és el sisè, superat per Harvey Elliott i Jamal Musiala. A més a més, Ilias Akhomach, del filial del Barça, també apareix a la llista, tot i que ho fa a la posició número 46, gairebé al final.

En aquesta llista també hi destaca un nom d’infaust record per al barcelonisme. És el del migcampista guineà Ilaix Moriba, qui va debutar el curs passat amb Ronald Koeman, va deixar bones sensacions, però va acabar marxant al Red Bull Leipzig després de rebutjar totes les ofertes de renovació que li havia proposat el Barça. El contracte d’Ilaix acabava aquest 2022, així que el club blaugrana va aconseguir trobar-li una sortida in extremis al passat mercat d’estiu per treure-li algun benefici econòmic, el qual finalment va ser força suculent, ja que va arribar fins als setze milions d’euros. Ara bé, Ilaix ha fracassat de forma estrepitosa a Alemanya. Només ha jugat cent minuts en mitja temporada i això ha forçat la seva sortida al València en el mercat d’hivern. De moment, amb el club xe ja ha tingut més protagonisme i ha disputat quatre partits, sumant molts més minuts dels que havia tingut al Leipzig fins ara.

D’altra banda, l’etern rival del conjunt blaugrana, el Reial Madrid, només té un nom en aquest rànquing. És el del migcampista francès Eduardo Camavinga, qui, a diferència de Pedri, Ansu i Gavi, gairebé no té protagonisme amb el club merengue. Més enllà d’ell, no hi ha cap altre futbolista, ja que Vinícius Jr. i Rodrygo Goes ja tenen més de vint anys, sumant-ne concretament 21 cadascun d’ells dos.



Més notícies
Pedri i Gavi celebren un gol | Europa Press
El Barça és el millor equip d’Europa en una estadística molt peculiar
Notícia: El Barça és el millor equip d’Europa en una estadística molt peculiar
Comparteix
El conjunt blaugrana és el que té els gols més repartits entre els seus jugadors
Laporta i Guardiola, en arxiu | EFE
Guardiola entra en escena per fer la guitza a Laporta
Notícia: Guardiola entra en escena per fer la guitza a Laporta
Comparteix
El Manchester City hauria fet una oferta molt atractiva per a Erling Haaland

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa