Diverses llegendes del Barça donen suport a Laporta

El candidat a la presidència del Barça ha presentat les seves propostes per a les seccions

Joan Laporta ha realitzat una de les darreres presentacions del seu projecte. Aquesta ha versat sobre les seves propostes per a les seccions esportives del club i ha estat envoltat de les millors llegendes de cada esport. Jordi Trias i Roger Esteller, del bàsquet, Enric Masip de l’handbol, Gaby Cairo de l’hoquei patins i Fernandao del futbol sala. Ha reunit el millor de cada casa per rebre un suport més que autoritzat en cadascuna de les diverses àrees.

D’aquesta manera, Rafel Yuste, Josep Cubells i Aureli Mas han estat els encarregats de presentar les diverses mesures que Laporta implementaria a les seccions si es convertís en president. “S’ha de tornar a aconseguir l’esperit familiar entre seccions”, ha declarat Yuste, l’escollit per a la vicepresidència esportiva de Laporta. Ha reivindicat que hi hauria d’haver més interrelació entre totes les seccions i també amb el futbol i ha explicat que se les dotaria de “personalitat pròpia” i “autonomia”.

A més a més, Yuste ha avançat que es tornaria a implementar la secció de beisbol, que les categories inferiors tindrien més suport i que es potenciaria l’apartat femení de cadascuna de les seccions. Laporta ja va explicar que es prioritzaria un nou Palau Blaugrana, el qual tindria un Saló de la Fama, i també s’ha informat que Juan Carlos Navarro guanyaria pes a la secció de bàsquet i tindria lloc a la directiva.

Més informació

Nou comentari