Món Esport
Polèmica per l’acomiadament de 40 treballadors de l’últim hotel de Messi

Lionel Messi és més que un futbolista. Per això, els últims anys ha adquirit diversos hotels. En té a Sitges, a Eivissa, a Mallorca, a Baqueira… l’últim que ha comprat, a les acaballes de l’any 2021, se situa al municipi de San Roque, a Cadis. I allà hi ha explotat una polèmica en clau de, a paraules de l’alcalde del poble, “drets laborals”. Perquè resulta que el passat mes de desembre, es van acomiadar els 40 treballadors que tenien un contracte fix discontinu.

Tal i com informa el Diario de Jerez, el mateix alcalde, el socialista Juan Carlos Ruiz-Boix, ha demanat a la cadena hotelera que “respecti els drets laborals” dels professionals, tot expressant reconeix que s’hi vol posar en contacte per gestionar la seva recuperació dels llocs de treball. A més, el polític recalca que “reivindico, sol·licito, demano, i fins i tot pregaria, que recuperin la feina. Volem iniciar una relació fructífera entre les dues parts”.

A més, segons ha declarat al mitjà Europa Sur, “no permetrem que la primera decisió sigui l’acomiadament de grans professionals, homes i dones que tenen el suport d’aquest alcalde i que han de ser incorporats als seus llocs de treball”, va assegurar Ruiz Boix en declaracions a ‘Europa Sud’.

L’hotel se situa, concretament, a la zona del litoral gadità del Puerto Deportivo de Sotogrande. És un hotel de luxe: té 45 habitacions amb estil loft, i amb unes vistes al mar Mediterrani. Té dos restaurants amb terrassa, i un spa. El futbolista del Paris Saint-Germain va adquirir l’establiment per la cadena amb la qual col·labora, Magestic Hotels Group. I el va comprar a MiM Hotels. Una cadena de la qual el seu propietari a Sitges va estafar fa quatre anys al mateix exfutbolista del Futbol Club Barcelona.

Corria el 2017, quan l’argentí, llavors a les files del Barça, va ser estafat pel propietari de l’establiment en aquell moment, Francisco Sánchez Rodríguez. Sánchez Rodríguez va ser notificat per l’ajuntament de la ciutat catalana que l’edifici havia de ser enderrocat i que, de fet, ja existia una ordre judicial de demolició. 

Però Sánchez Rodríguez va ocultar la veritat i va acabar estafant al futbolista 30 milions d’euros en vendre-li l’hotel. I és que, tot i encara continuar amb l’activitat, segueix romanent en una condició irregular. Segons El Confidencial, mitjà que va compartir aquesta informació, Messi, un cop coneixedor del succés, va respondre a tot plegat que estava “sense comentaris”.



Més notícies
Samuel Umtiti, a la banqueta del Barça | Europa Press
Un jugador de l’Espanyol envia un consell molt sorprenent a Umtiti
Notícia: Un jugador de l’Espanyol envia un consell molt sorprenent a Umtiti
Comparteix
El migcampista Sergi Darder encoratja el francès que es busqui un nou equip
Sergio Ramos, jugador del PSG | Europa Press
L’enèsim fracàs de Sergio Ramos al PSG
Notícia: L’enèsim fracàs de Sergio Ramos al PSG
Comparteix
El defensa central torna a ser baixa i es perdrà el partit de Champions contra el Madrid

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa