Món Esport
L’enèsim fracàs de Sergio Ramos al PSG

El defensa central Sergio Ramos està vivint, probablement, la pitjor temporada de la seva vida des que és jugador de futbol professional. El canvi d’aires del Reial Madrid al París Saint-Germain (PSG) no se li està posant gens bé i no hi ha manera que superi els problemes físics que ja el van deixar molt minvat la temporada passada al club merengue. Quan semblava que començava a posar-se to, i fins i tot es va estrenar com a golejador amb el PSG, una setmana després va tornar a caure lesionat. Va ser durant un entrenament a finals de gener i malgrat que el club francès no ha donat detalls sobre el temps de baixa, no ha entrat a la darrera convocatòria de Mauricio Pochettino per al partit d’aquest cap de setmana.

Així doncs, el defensa central andalús, si no hi ha cap millora supersònica, es perdrà també l’anada dels vuitens de final de la UEFA Champions League que serà, ni més ni menys, contra el seu exequip, el Reial Madrid. Merengues i parisencs es veuran les cares el dimarts 15 de febrer a les 21:00h al Parc dels Prínceps i Pochettino no podrà comptar amb Ramos a l’eix de la defensa. Tanmateix, això tampoc no serà un gran problema per al tècnic argentí, ja que la parella de centrals formada per Presenel Kimpembe i Marquinhos està rendint a un gran nivell, millor inclús del que podria oferir el mateix defensa de Camas.

Els números d’aquest curs de Sergio Ramos són nefastos. Només ha pogut disputar cinc partits i, si bé és cert que ha pogut marcar un gol, això no és res més que una anècdota. Es calcula que cobra uns quinze milions d’euros nets a l’any amb el seu contracte amb el PSG. Per descomptat, un jugador amb aquest sou hauria de ser titular indiscutible i un dels protagonistes de l’equip. El negoci està sent un autèntic nyap per a l’entitat francesa, que ja ha filtrat a la premsa en algunes ocasions que estan molt disgustats amb el rendiment de l’exmadridista. Camí dels 36 anys, Ramos podria retirar-se aviat si les coses no milloren.



Més notícies
Ciro Messi, amb els seus pares | @leomessi
El gest del fill petit de Messi que no ha agradat gens al PSG
Notícia: El gest del fill petit de Messi que no ha agradat gens al PSG
Comparteix
Ha estat una imatge molt comentada a les xarxes socials
Kylian Mbappé celebra el seu gol contra el Lille | Europa Press
Crítiques a França per l’actitud de Mbappé amb Messi en el darrer partit
Notícia: Crítiques a França per l’actitud de Mbappé amb Messi en el darrer partit
Comparteix
Aficionats i aficionades lamenten a les xarxes socials que el francès no passés una pilota a l'argentí

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culé. a febrer 12, 2022 | 10:30
    Culé. febrer 12, 2022 | 10:30
    Que el bombin.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa