Laporta ‘troleja’ Freixa en directe davant de les càmeres

Ha estat durant una intervenció amb la premsa a la rodalia del Camp Nou

Escena divertida per a alguns i irrespectuosa per a alguns altres. Joan Laporta, candidat a les eleccions de la presidència del Futbol Club Barcelona, ha trolejat Toni Freixa, un dels seus dos competidors, en directe davant de les càmeres de televisió.

Tot just a l’interior de l’àrea del Camp Nou, Freixa estava responent les preguntes de diversos periodistes en format canutasso, és a dir, fent unes declaracions amb els micròfons de molts reporters a la vegada. En aquell moment, de fons, Laporta ha fet el gest de tallar l’escena, com volent indica, sembla, que deixessin d’entrevistar Freixa.

Aquesta curiosa escena dels dos candidats a la presidència del Barça s’ha viscut després del segon debat electoral a tres bandes. Freixa ha tornat a ser el candidat amb menys temps de paraula, mentre que el pes de la conversa l’han portat Víctor Font i Laporta.

A tot això, Freixa no s’ha quedat de braços creuats quan ho ha vist i ha publicat una piulada en la qual ha respost al gest de Laporta. Ha escrit: “Només qui se sent protegit pels mitjans de comunicació pot atrevir-se a aquesta falta de respecte”.

Més informació

Nou comentari