Món Esport
La polèmica reacció de Freixa a la detenció de Bartomeu
  • CA

Més reaccions a les detencions d’aquest matí, detencions entre les quals es troba la de l’expresident Josep Maria Bartomeu. Toni Freixa, considerat el candidat continuista de l’anterior junta, no ha trigat a donar la seva opinió a través de les xarxes. El candidat ha fet un tuit on posa el focus sobre una “gent” que vol fer mal al club.

De moment, s’està a l’espera de qualsevol altra informació que pugui ampliar les que s’han conegut aquest matí. De moment, es troben detinguts Òscar Grau, CEO del Barça, Jaume Masferrer, assessor de Bartomeu, i Román Gómez Ponti, cap dels serveis jurídics del club, i el mateix Bartomeu.



Més notícies
Josep Maria Bartomeu, expresident del Barça | FC Barcelona
Josep Maria Bartomeu, detingut pel cas BarçaGate
Notícia: Josep Maria Bartomeu, detingut pel cas BarçaGate
Comparteix
Òscar Grau, Jaume Masferrer i Román Gómez Ponti, també
El Camp Nou, tancat pel coronavirus | Europa Press
Els Mossos, al Camp Nou en relació al BarçaGate
Notícia: Els Mossos, al Camp Nou en relació al BarçaGate
Comparteix
Ja fa més d'un any que investiguen aquest cas

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a març 01, 2021 | 20:55
    Ricard març 01, 2021 | 20:55
    Ha aparegut un twit del compte oficial de KFC-Espana (una empresa privada al servei de tots els "espanyols"?) en fotent-se del President Bartomeu. Un cop més els castellans solen tenir molta gràcia per ridiculitzar catalans. Jo vull recordar que el Sr. Bartomeu ex-President del FC Barcelona, una de les institucions més importants de Catalunya, i de la qual ens beneficiem tots, també els castellans. També vull recordar que un altre ex-President, Sandro Rosell, va passar quasi DOS ANYS a presó per ser finalment absolt. Personalment no m'agraden cap dels dos, però la meva opinió és totalment insignificant. L'important és que el Sr. Bartomeu és una persona innocent fins que no sigui foralment condemnat. Històricament moltes persones vinculades al FC Barcelona han vist la seva vida destrossada per accions dels castellans. Fins i tot a un President el van afusellar hores després de la seva detenció, sense judici. Jo m'atreveixo a demanar als castellans que siguin més delicats en els seus comentaris suposadament divertits, ja que els catalans no estem per massa bromes. Si és provada la seva culpabilitat ja podran fer la conyeta. Però fins aleshores millor que no tornin destacar per la seva provada mala llet (i sóc suau). I els candidat Freixa o Font, tan conciliadors amb els nostres veïns castellans, que estan desitjant fer partits de la selecció autoanomenada "espanyola" al Camp Nou, han de saber que si arriba a president del FC Barcelona passarà a estar al punt de mira dels seus amics, per exemple fiscalment. Aniran a per ells.
  2. Icona del comentari de: Joseo a març 02, 2021 | 08:06
    Joseo març 02, 2021 | 08:06
    Qui la fa....
    • Icona del comentari de: Ricard a març 02, 2021 | 12:14
      Ricard març 02, 2021 | 12:14
      Quan la fa, sí, i queda clar que l'ha feta. Abans no.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa