Josep Maria Bartomeu, detingut pel cas BarçaGate

Òscar Grau, Jaume Masferrer i Román Gómez Ponti, també

Els Mossos d’Esquadra han detingut l’expresident del Barça Josep Maria Bartomeu en el marc de la investigació del cas BarçaGate per la qual han entrat a les oficines del club aquest matí. Òscar Grau, CEO del Barça, Jaume Masferrer, assessor de Bartomeu, i Román Gómez Ponti, cap dels serveis jurídics del club, també han estat detinguts.

La policia ha entrat aquest matí a les oficines del club per recollir proves, fer-hi un escorcoll i demanar informació. Aquest fet ja havia ocorregut el 5 de juliol, però en aquell moment no hi va haver cap detenció. En canvi, aquest cop el cas ha anat més enllà. Segons ha informat Ràdio Barcelona, la mateixa emissora que va destapar el BarçaGate, Bartomeu ha estat detingut a casa seva, on li han llegit els seus drets abans d’endur-se’l. Posteriorment, s’ha posat en contacte amb els seus familiars i el seu advocat.

L’expresident del Barça, Grau, Masferrer i Gómez Ponti estan investigats per haver pagat fins a sis vegades més del previst a l’empresa I3Ventures, la qual, en un inici, s’havia d’encarregar de monitorar les xarxes del club. Tanmateix, es va descobrir que l’empresa estava fent una campanya per carregar contra figures contràries a la directiva per generar un clima d’opinió negatiu al respecte. Gerard Piqué, Leo Messi, Xavi Hernàndez, Joan Laporta, Pep Guardiola… totes aquestes persones van ser damnificades per aquest cas.

La detenció de Bartomeu i les tres persones relacionades no respon a una ordre judicial. Ha estat una decisió presa pels Mossos arran de la seva investigació. En aquests casos, els detinguts solen quedar en llibertat de forma més o menys ràpida. Quan acabin els escorcolls, la seva detenció podria finalitzar.

Més informació

Comentaris

  borinot Març 1, 2021 12:38 pm
  tal faràs tal trobaràs, qui la fa la paga, i quan un és el titella, encara més. El pitjor president de la història del FC Barcelona, només podia acabar detingut, tan debò ho acabi pagant ben car, s'ho mereix, ara dit això, el bartomeu nomès era el segon cap de cartell del grupo godo
  Teo Març 1, 2021 12:46 pm
  Bartomeu ens roba hahahahaha. Catalufos a prisión
  I el CONDE DE GOGÓ? Març 1, 2021 12:51 pm
  Els quins haurien de detenir haurien de ser tots els que es van reunir en el 2.010 en el Xalet del SANDRO ROSSELL a la Cerdanya, tot aquella colla de bultors que no hi podia faltar tampoc el comisionista ARTUR MAS
  Ramon Març 1, 2021 12:55 pm
  Com que Espanya NO és una democràcia, el primer que ens hem de preguntar és amb quin objectiu fan això justament ara a pocs dies de les eleccions descartant d'antuvi que sigui casualitat perquè aquest és el procediment clàssic del Deep State sociata i quan una cosa passa tantes vegades és impossible que sigui casualitat. A veure, interpretacions. És per provocar una reacció victimista que afavoreixi el vot més continuista? És que ja donen per irreversible la victòria de Laporta i és per fer-li un advertiment tipus que vagi amb compte en el que fa que ja veu com les gasten?
  Venga! Mas cloacas del estado! Març 1, 2021 12:56 pm
  Sacando toda la mierda española sin ningun pudor...
  pablo Març 1, 2021 12:57 pm
  Otro catalán a prisión. Sin duda una gran noticia.
  En fi Març 1, 2021 1:26 pm
  Uhhhh fora els Mossos!!!! Vinga ja tenim excusa de nou per cremar i saquejar catalunya, tranquils, erc junts i la cup ens recolçaran com sempre
  Ramon Març 1, 2021 2:07 pm
  Poden provar a tornar a espolsar-se de responsabilitats passant-li la sentència de culpabilitat al club. Ja van fer-ho un cop i va colar.
  ferran Març 1, 2021 2:13 pm
  Penso com tot-hom, que aquesta directiva han estat una panda d’inútils...Penso també, que la directiva ha patit infiltracions de les clavegueres fins el moll de l’os..Naturalment que Bartomeu és responsable d’haver contractat una empresa mafiosa com aquesta. Però no em crec que ell ordenés uns delictes tan estúpids com els denunciats. Simplement era un ruc no controlant l’enemic dins de casa en forma de clavegueres que tots coneixem.
  Ramon Març 1, 2021 2:17 pm
  Perquè no sigui Laporta qui ho tregui a la llum i així hiperlegitimar-se? Per "justificar" el futur encausament de Laura Borràs? El clàssic i recurrent escarment consegüent o preventiu a l'Upper Diagonal? Les motivacions poden ser diverses. Però el segur, el seguríssim, és que no es tracta de cap casualitat que això hagi passat justament ara.
  Doctor Strangelove Març 1, 2021 3:00 pm
  A qui s,hauria de detenir, i fa anys, és a l'Ovrebo. Doc
  JOSEP EL AVI DE CARDEDEU Març 1, 2021 8:04 pm
  Ja una cosa clara no falla mai ,cuan les coses es fan malament sempre acaban molt Pitjor , aixo li a pasado a BARTOMEU en el BARÇA , a fet malanment algunes coses i ara u pagara .EN El Govern Català tambe ban fer algu mal fet que ara alguns de ellos hu pagan ..Sale caro no fer les coses be
  Ricard Març 1, 2021 8:50 pm
  Ha aparegut un twit del compte oficial de KFC-Espana (una empresa privada al servei de tots els "espanyols"?) en fotent-se del President Bartomeu. Un cop més els castellans solen tenir molta gràcia per ridiculitzar catalans. Jo vull recordar que el Sr. Bartomeu ex-President del FC Barcelona, una de les institucions més importants de Catalunya, i de la qual ens beneficiem tots, també els castellans. També vull recordar que un altre ex-President, Sandro Rosell, va passar quasi DOS ANYS a presó per ser finalment absolt. Personalment no m'agraden cap dels dos, però la meva opinió és totalment insignificant. L'important és que el Sr. Bartomeu és una persona innocent fins que no sigui foralment condemnat. Històricament moltes persones vinculades al FC Barcelona han vist la seva vida destrossada per accions dels castellans. Fins i tot a un President el van afusellar hores després de la seva detenció, sense judici. Jo m'atreveixo a demanar als castellans que siguin més delicats en els seus comentaris suposadament divertits, ja que els catalans no estem per massa bromes. Si és provada la seva culpabilitat ja podran fer la conyeta. Però fins aleshores millor que no tornin destacar per la seva provada mala llet (i sóc suau).

Nou comentari