Món Esport
Laporta no s’amaga i explica com va la renovació de Messi
  • CA

El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, no té pèls a la llengua. Sempre s’ha caracteritzat per treballar així i en aquesta segona etapa al capdavant del club es comporta de la mateixa manera. És per això que, quan l’han caçat les càmeres de La Sexta i Cuatro a l’aeroport i li han preguntat per la renovació de Leo Messi, Laporta ha donat la seva versió de la situació.

“La renovació progressa adequadament”, ha explicat, “estic convençut que vol continuar al Barça i jo faré tot el que sigui possible dins de les capacitats del club, el veig molt motivat”. Amb aquestes paraules actualitza la situació i deixa clar que les sensacions generals no van desencaminades i Messi està més a prop de continuar que de marxar.

També ha parlat de dos noms que són a l’agenda blaugrana, Haaland i Neymar. Respecte al primer, tampoc no ha amagat el seu interès per incorporar-lo: “El que s’hagi de fer es farà i es farà bé”. Pel que fa a Neymar, Laporta ha fet broma i no ha donat molts detalls. Quan li han preguntat insistentment pel brasiler, s’ha limitat a dir “a mi també m’agrada”.



Més notícies
Andoni Zubizarreta, en arxiu | Europa Press
Zubizarreta: “Messi ja sap si continuarà o no”
Notícia: Zubizarreta: “Messi ja sap si continuarà o no”
Comparteix
L'exporter del Barça ha parlat de la final de Copa a Catalunya Ràdio
Messi, durant les proves de coronavirus | FC Barcelona
Messi aposta per la vacuna xinesa
Notícia: Messi aposta per la vacuna xinesa
Comparteix
L'argentí ha facilitat la distribució de 50.000 dosis de Sinovac per a la Copa Amèrica regalant tres samarretes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa