Messi aposta per la vacuna xinesa

L'argentí ha facilitat la distribució de 50.000 dosis de Sinovac per a la Copa Amèrica regalant tres samarretes

La Confederació Sudamericana de Futbol (Conmebol) ha anunciat que la Copa Amèrica es disputarà amb total seguretat, ja que han rebut més de 50.000 vacunes de la farmacèutica Sinovac Biotech, la coneguda com a vacuna xinesa contra el coronavirus. D’aquesta manera, tots els futbolistes, tècnics i treballadors que han de fer possible aquesta competició estaran immunitzats contra la Covid-19 per poder jugar el torneig entre el 13 de juny i el 10 de juliol.

L’entesa entre la Conmebol i Sinovac s’ha dut a terme, en part, gràcies a Leo Messi. El director de desenvolupament de la Confederació Sudamericana de Futbol ha explicat que l’argentí va enviar tres samarretes signades a la farmacèutica xinesa quan es va assabentar que els directius eren grans fans seus i d’aquesta manera l’acord s’ha pogut facilitar amb menus dificultats. Tant és així que el director de desenvolupament ha arribat a assegrar que “Messi és part d’aquesta fita”. A priori, serà la vacuna que ell mateix rebrà, ja que, com a jugador de la selecció argentina, serà immunitzat.

Quan encara es desconeix si el públic podrà accedir o no als estadis de Colòmbia i Argentina entre els quals es disputarà la Copa Amèrica, algunes veus de la ciutadania han expressat el seu malestar per aquest tracte diferencial, ja que els futbolistes no són població de risc. Tanmateix, ha estat una decisió molt aplaudida entre les diverses federacions i seleccions, que ja no pateixen per la celebració d’aquest torneig.

Més informació

Nou comentari