Món Esport
Neymar vol tornar i Al-Khelaïfi confirma que la renovació s’ha congelat
  • CA

Definitivament, hi torna a haver serial Neymar. El futbolista brasiler, quan estava a punt de renovar amb el PSG, va aturar el procés, sembla que a causa de pressions rebudes per Leo Messi i el Futbol Club Barcelona, segons va informar l’Équipe. L’argentí ja no contemplaria l’opció de marxar del Barça i el seu desig seria convèncer el seu amic de tornar a Barcelona per jugar amb ell de nou.

A aquestes informacions de la premsa francesa s’hi sumen unes altres de Catalunya Ràdio, aquestes relacionades amb la directiva del club blaugrana. D’aquesta manera, s’ha explicat que Neymar tindria moltes ganes de tornar i que així ho hauria comunicat a la nova junta del Barça. El brasiler podria arribar gratuïtament l’estiu vinent, el del 2022, o per uns 80 milions i algun jugador més a l’operació aquest mateix estiu, sempre segons Catalunya Ràdio.

A més a més, el president del PSG, Nasser al-Khelaïfi, no ha pogut assegurar que renovaran Neymar. Si bé és cert que s’ha mostrat amb esperances de poder allargar tant el seu contracte com el d’Mbappé, ha deixat entreveure que les seves renovacions es troben congelades ara per ara: “Crec que es quedaran amb nosaltres durant molt temps. Neymar i Mbappé no tenen excusa per anar-se’n”.



Més notícies
Neymar, jugador del PSG | Europa Press
El PSG i el Chelsea suen sang, però ja són a les semis de la Champions
Notícia: El PSG i el Chelsea suen sang, però ja són a les semis de la Champions
Comparteix
El Bayern de Munic i el Porto han caigut eliminats
Messi i Neymar, en un partit amb el Barça | FC Barcelona
Messi i el Barça haurien congelat la renovació de Neymar amb el PSG
Notícia: Messi i el Barça haurien congelat la renovació de Neymar amb el PSG
Comparteix
El futbolista brasiler rebria "pressions diàries" per tornar a Barcelona, segons l'Équipe

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa