Món Esport
Guardiola recorda la seva etapa al Barça: “Els meus jugadors eren uns putos assassins”
  • CA

Pep Guardiola ha concedit unes declaracions a TV3 en les quals ha recordat la darrera final de Copa que va dirigir com a tècnic del primer equip de futbol masculí del Barça. Va ser el 2012 i va ser el darrer títol que va aixecar. Com passarà el pròxim dissabte 17 d’abril, el rival va ser l’Athletic Club de Bilbao, en aquella ocasió dirigit per Marcelo Bielsa, i el resultat va ser favorable als blaugrana per 0-3.

Guardiola ha explicat que va ser una final especial, perquè ja havia anunciat que deixava el Barça i tothom sabia que era la seva darrera oportunitat de guanyar un títol: “Aquell dia hi havia una qüestió emotiva personal meva més acusada que en altres finals, però vaig intentar ser fred”. Tanmateix, quan parla de l’actitud del seu equip, recorda que “semblava que juguessin un partit amistós, sabien que guanyarien”.

A la vegada ha parlat del desenvolupament del duel en qüestió. A la primera part els blaugrana ja havien marcat tres gols i hi va haver qui els va acusar de frenar expressament a la segona meitat: “Els meus jugadors eren molt bones persones, però al camp eren uns putos assassins. Si en podien fotre cinc, en fotien cinc i si en podien fotre vuit, en fotien vuit”. Per tant, ha atribuït el mèrit a Marcelo Bielsa: “Els seus equips estan entrenats en la resiliència i en no rendir-se mai”.



Més notícies
Pep Guardiola i Marcelo Bielsa | Europa Press
El City perd davant el Leeds de Marcelo Bielsa (1-2)
Notícia: El City perd davant el Leeds de Marcelo Bielsa (1-2)
Comparteix
Si el United guanya els dos partits que té pendents, se situarà a vuit punts del City
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
La condició solidària per la qual Guardiola va renovar amb el City
Notícia: La condició solidària per la qual Guardiola va renovar amb el City
Comparteix
El tècnic de Santpedor hauria demanat que tots els treballadors del club mantinguessin la feina

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa