Món Esport
La condició solidària per la qual Guardiola va renovar amb el City
  • CA

Gran gest de Pep Guardiola amb els treballadors del Manchester City durant la pandèmia. Després que el tècnic de Santpedor renovés amb el club britànic el novemre del 2020, el periodista català Lu Martín ha donat a conèixer a Ràdio Barcelona que una de les condicions per fer-ho hauria estat de caràcter solidari. Així, Guardiola hauria demanat al xeic Mansour que tots els trbealladors del club mantinguessin el sou i a feina malgrat la pandèmia, cosa amb la qual hauria complert i posteriorment s’hauria donat la renovació.

Guardiola es troba molt a gust a Manchester i és difícil que abandoni el club en els pròxims anys. L’estima que se sent des de l’entitat i la ciutat per a ell també és important i se li perdonaran errors esportius de ben segur. De moment, però, opta a tots els títols i és favorit en la gran majoria d’ells, així que encara es faria més estrany que es trenqués el vincle per qualsevol de les dues parts.

Ara bé, Guardiola sempre ha dit que vol tornar al Futbol Club Barcelona. Amb un 99% de possibilitats no ho farà com a tècnic, però quan cregui que ja ha entrenat prou, és probable que el veiem de secretari tècnic o coordinador de la Masia, per exemple. Si Joan Laporta o gent del seu entorn continuen al club, hi haurà moltes més opcions que això acabi passant.



Més notícies
Ramon Planes, secretari tècnic del Barça | FC Barcelona
Laporta decideix confiar en un dels alts càrrecs de l’equip de Bartomeu
Notícia: Laporta decideix confiar en un dels alts càrrecs de l’equip de Bartomeu
Comparteix
El president voldria renovar Ramon Planes a la secretaria tècnica
Messi i Araujo celebren un gol | FC Barcelona
Messi ha trobat el seu nou Suárez al vestidor
Notícia: Messi ha trobat el seu nou Suárez al vestidor
Comparteix
Araujo explica en una entrevista la bona relació que té amb l'argentí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa