Messi ha trobat el seu nou Suárez al vestidor

Araujo explica en una entrevista la bona relació que té amb l'argentí

Ronald Araujo, jove central del Barça, ha concedit una entrevista a Ràdio Barcelona en la qual ha donat a conèixer la seva opinió sobre molts aspectes importants del club. Amb total seguretat, el que més ha destacat han estat les seves paraules sobre la relació que té amb el capità Leo Messi. “Quan va marxar el Luis Suárez jo vaig ocupar el seu lloc al vestidor i des d’aleshores m’assec al costat del Leo”, explica. Beuen mate junts i es porten molt bé i les paraules d’elogi de l’uruguaià cap a l’argentí són sinceres: “Messi és el Barça, és difícil imaginar-se’l amb una altra samarreta. Crec que es quedarà amb nosaltres”.

No només ha estat Messi qui ha rebut floretes per part d’Araujo. El nou president, Joan Laporta, també ha sortit molt ben parat d’aquesta entrevista: “És un gran president. Des del primer moment va venir a parlar amb nosaltres i ha demostrat que està molt a prop”. Aquí també s’hi pot entreveure un regalet enverinat per a Bartomeu. De Koeman també n’ha parlat molt bé i ha demanat la seva continuïtat. “Està fent una gran feina. S’ha demostrat que tenim un gran equip i que ell sap estar al comandament del Barça, i encara més si continua”.

Araujo també veu l’equip amb forces per guanyar el doblet: “Seria molt bonic. Fa uns mesos ens donaven per morts”. Ha explicat que una de les claus del bon rendiment de l’equip és haver estat capaços de fer pinya en els moments complicats i ha assegurat que “les xerrades dels capitans” han estat la clau per mantenir la unió. Finalment, també ha explicat que el seu referent i el mirall en el qual es mira és Carles Puyol: “Tant de bo algun dia pugui fer una mica del que va fer Puyi am el Barça”.

Més informació

Nou comentari