Món Esport
El número 2 de Trapero accepta l’oferta de Laporta i serà el cap de seguretat del Barça

El comissari Ferran López s’ha decidit. Després de setmanes de donar-hi voltes, com va avançar Món Esport el 17 de març, l’oferta de la directiva de Joan Laporta per ser el nou cap de seguretat del Barça ha madurat i, després de diverses reunions els últims dies, ahir ha donar el sí definitiu al club. La decisió serà comunicada al major del cos, Josep Lluís Trapero, al director general de Policia, Pere Ferrer, i al conseller d’Interior, Miquel Sàmper, aquest dimecres al matí. Després, es preveu una transició ràpida i una incorporació immediata al nou càrrec de López, que deixarà el cos amb una excedència per un mínim de dos anys. No se’n desvincula del tot ni definitivament, per tant, però sí que n’estarà totalment fora durant aquest període. Després, haurà de decidir què fa novament. De moment, obre una etapa nova en la seva llarga carrera com a policia i en una etapa també nova per al club, que surt d’una època molt complicada també dels del punt de vista de la seguretat i legal, a causa de l’afer BarçaGate.

López és el número dos de la Prefectura de Trapero i va ser el cap del cos provisionalment durant l’etapa del 155, però ja abans n’havia estat el número dos i ara era la mà dreta del major, que s’haurà de replantejar el seu equip amb aquesta pèrdua.Comentaris

 1. Icona del comentari de: Ramon a abril 07, 2021 | 09:54
  Ramon abril 07, 2021 | 09:54
  Laporta, VULL, EXIGEIXO, el retorn de la banda de l'empastre tocant l'"Arriando ximpampum" a General del Gol Sud.
 2. Icona del comentari de: Ricard a abril 07, 2021 | 15:18
  Ricard abril 07, 2021 | 15:18
  A la meva època una excedència per interès particular no et garantia reserva de plaça. Sembla que al Sr. Lopez si. I el mínim de durada de l'excedència és de dos anys. Sembla que el Sr. Lopez no té gaire confiança en la seva pervivencia en la posicio que va a ocupar, o la notícia no és prou veraç?
 3. Icona del comentari de: Lluigi a abril 07, 2021 | 15:23
  Lluigi abril 07, 2021 | 15:23
  Una oferta de Laporta, un sí d'un altíssim càrrec i un adéu al Escombraire. Lectures polítiques molt clares. Es pot dir més alt però no més clar.
 4. Icona del comentari de: ciutadà a abril 08, 2021 | 07:31
  ciutadà abril 08, 2021 | 07:31
  Accedeix a un càrrec estable i amb garanties. Res més.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa