Laporta decideix confiar en un dels alts càrrecs de l’equip de Bartomeu

El president voldria renovar Ramon Planes a la secretaria tècnica

Des de l’inici de la campanya electoral, Joan Laporta va anunciar que la seva intenció no era arribar al Barça i cremar-ho tot. Per la seva experiència, deia, no volia governar des de la rancúnia. Un cop s’ha proclamat president, ho està demostrant amb escreix.

En primer lloc, va esperar uns dies abans d’acomiadar algunes peces importants de l’equip de Josep Maria Bartomeu, com Román Gómez Ponti, i esperarà fins a final de temporada abans de fer fora Òscar Grau. A la vegada, una nova decisió que ha pres confirma que no vol trencar amb tot així perquè sí.

Laporta ha decidit continuar apostant per Ramon Planes a la secretaria tècnica, segons ha explicat Esport3. Mateu Alemany, CEO del club, li hauria comunicat recentment, ja que hi hauria hagut una bona entesa entre tots dos des de l’arribada de Laporta a la presidència.

Planes és el secretari tècnic del Barça des de l’agost del 2020. Després de la tragèdia de Lisboa, Bartomeu va acomiadar Éric Abidal, qui a més a més estava enfrontant amb Leo Messi i part del vestidor, i va apostar per qui havia estat el seu secretari adjunt fins al moment. Ara no se sap del cert si continuarà amb aquest càrrec concret, però el que sí que s’hauria confirmat és que Laporta vol renovar Planes en l’àmbit de la secretaria tècnica del club. En aquest sentit, també caldrà saber quin paper tindrà Jordi Cruyff si finalment acaba arribant.

Més informació

Nou comentari