Món Esport
El City perd davant el Leeds de Marcelo Bielsa (1-2)
  • CA

El Leeds ha fet saltar la sorpresa a la jornada d’avui a la Premier. Els homes de Marcelo Bielsa, tot i jugar amb un home menys tota la segona part, han superat per 1 a 2 al Manchester City de Pep Guardiola, i posen un punt d’emoció a una Premier que semblava sentenciada.

Stuard Dallas ha obert el marcador al minut 41′ de partit, superant a Ederson amb un xut molt ajustat. Pocs minuts abans del descans, el capità del Leeds, Cooper, ha fet una entrada sobre Gabriel Jesus i ha estat expulsat després d’una revisió de la jugada per part del VAR.

Tot semblava indicar que el City posaria una marxa més i li donaria la volta al partit, i en un principi així ha estat. Ferran Torres, al minut 76′ de partit, ha empatat el matx després de rebre una bona centrada de Bernardo Silva. Amb aquest gol, el City s’ha convençut encara més que podia aspirar a una remuntada que l’hagués apropat, una mica més, a la Premier League.

Però ha succeït tot el contrari. Un altre cop Stuart Dallas, aquest cop en una acció de contraatac i al temps de descompte, ha fet el segon gol després d’una passada d’Alioski. Amb aquest gol, el Leeds ha culminat un gran partit, i deixa oberta la possibilitat que el United, segon classificat, pugui retallar distàncies amb els cityzens i situar-se a vuit punts dels de Pep Guardiola.



Més notícies
La segona lona de Ramos i Amazon | El Món
Esmenat l’error de la pancarta gegant de Sergio Ramos al centre de Barcelona
Notícia: Esmenat l’error de la pancarta gegant de Sergio Ramos al centre de Barcelona
Comparteix
Amazon Prime ha corregit, amb humor, el text del cartell i afegeix: "Ara sí sens(e) falta"
Pancarta gegant de Joan Laporta a Madrid | 'Estimem el Barça'
El motiu pel qual Laporta té ganes de veure el Madrid un altre cop
Notícia: El motiu pel qual Laporta té ganes de veure el Madrid un altre cop
Comparteix
La primera etapa de Laporta al capdavant del club va deixar diversos partits històrics

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa