Zubizarreta: “Messi ja sap si continuarà o no”

L'exporter del Barça ha parlat de la final de Copa a Catalunya Ràdio

L’exporter del Barça i exdirector esportiu Andoni Zubizarreta ha concedit una entrevista plena de declaracions interessants al programa Tot Costa de Catalunya Ràdio. Es tracta d’un personatge molt simpàtic, que parla molt bé i que no calla gaires coses i això fa que, sobretot en un món tan hermètic com és el del futbol, es donin situacions sorprenents, en el bon sentit de la paraula.

Amb el cor dividit a la final de Copa entre l’equip de la seva vida, l’Athletic, i l’equip amb el qual va tocar el cel, el Barça, Zubizarreta ha intentat posar-se a la pell d’alguns dels protagonistes. Preguntat respecte al fet que guanyar el partit o no pugui ser determinant pel futur de Leo Messi, l’exporter ho té clar: l’argentí ja ha pres la decisió i això no canviarà amb un títol més o un títol menys.

“Messi és veterà i tots hem tingut dies en què hauríem deixat el futbol. Hi ha dies en què agafes el cotxe i fas el clic… A mi em va passar després del 4-0 contra el Milan. Vaig pensar que em quedava, però al cap de vint-i-quatre hores vaig dir a la meva dona que havia de buscar un nou equip. Messi és un futbolista dels d’abans, no un producte de màrqueting. Té una edat per saber que uns dies es guanya i uns altres es perd”, ha explicat.

També ha opinat respecte al futur de Ronald Koeman, bon amic seu. De la mateixa manera que amb Messi, deslliga la seva continuïtat del partit de demà. “El món del futbol és molt complicat i les coses no depenen dels títols moltes vegades. Si un director esportiu del Barça va ser destituït després de guanyar el triplet, jo ja no sé res”, ha dit, referint-se al seu amic Txiki Begiristain i, en part, a ell mateix.

Escoltar la seva entrevista, plena de records, anècdotes i lliçons del món del futbol, és molt recomanable, malgrat que duri mitja hora i que en els temps que corren sigui poc habitual dedicar tanta estona a un producte auditiu.

Més informació

Nou comentari